Follow us

High ponytail | H Κατερίνα Καινούργιου προτείνει μια έξυπνη ιδέα για να αναβαθμίσεις το πιο κλασικό χτένισμα

Το ευέλικτο hairstyle που αναδεικνύει τη θηλυκότητα.

Κατερίνα Καινούργιου @katken85

Οι αλογοουρές είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο κλασικά χτενίσματα. Εύκολα θα λέγαμε μάλιστα ότι είναι το πρώτο που έρχεται στο μυαλό των περισσότερων γυναικών όταν σκέφτονται τι χτένισμα να κάνουν, ανεξαρτήτως περίστασης. Γι' αυτό άλλωστε μπορεί να θεωρείται, ορισμένες φορές, συνηθισμένο ή βαρετό, μιας και είναι από τα πιο εύκολα και απλά που υπάρχουν. Ή μήπως όχι;

Η Μπέττυ Μαγγίρα προτείνει 3 κομψά χτενίσματα που δείχνουν τέλεια σε μακρύ καρέ

Η Κατερίνα Καινούργιου αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο, αφού κατάφερε με μια μόλις κίνηση να κάνει το κλασικό ponytail να δείχνει απίστευτα ενδιαφέρον και super classy. Έμοιαζε πολύ με το πολυαγαπημένο Barbie ponytail που είχε κάνει θραύση πέρσι, μόνο που η κοτσίδα ήταν πιασμένη πολύ σφιχτά στη μέση περίπου του κεφαλιού, με τα μαλλιά να έχουν όγκο στην κορυφή αλλά και σπάσιμο στις άκρες, γεγονός που τους χάριζε μια ζωηρή κίνηση και ελαστικότητα. Επιπλέον, είχε τυλίξει μια τούφα γύρω από το πιάσιμο της αλογοουράς, ένα κλασικό hack που όμως κάνει τεράστια διαφορά στο αποτέλεσμα αφού συντελεί το να δείχνει πιο κομψή και προσεγμένη.

Tip: Αν αποφασίσεις να το κάνεις κι εσύ, δώσε βάση στο πολύ καλό χτένισμα των μαλλιών σου τόσο πριν τα μαζέψεις ψηλά όσο και αφού τα πιάσεις, ώστε να μην πετάνε τριχούλες.

Η Βίκυ Καγιά με το χρώμα μανικιούρ που αναδεικνύει τέλεια τα κοντά νύχια

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ