Follow us

Η Βάσια Κωσταρά δοκίμασε τα "Strawberry Milk Nails", την πιο hot-right-now τάση μανικιούρ της άνοιξης

Το μανικιούρ που λατρεύουν όλα τα "clean girls".

Βάσια Κωσταρά Instagram

Το νέο μανικιούρ που δοκιμάζουν τώρα όλα τα κορίτσια που υποστηρίζουν το "clean aesthetics" trend είναι τα "Strawberry Milk Nails", και δεν απορούμε γιατί. Είναι φίνο και απόλυτα girly, ενώ παράλληλα είναι όσο σύγχρονο πρέπει εν έτει 2024. Και, φυσικά, η Βάσια Κωσταρά το υιοθέτησε από τις πρώτες.

Βάσια Κωσταρά | Ο αντιγηραντικός ορός που φοράει καθημερινά της χαρίζει λαμπερή, νεανική επιδερμίδα

Στο πρόσφατο ταξίδια της στη Ρώμη, διαπιστώσαμε ότι το μανικιούρ της είχε αυτήν την ονειρική παστέλ απόχρωση δείχνοντας άψογο. Και με μια μικρή αναζήτηση είδαμε ότι ανήκει στις top τάσεις μανικιούρ της φετινής άνοιξης, με τις πιο hot fashionistas να την έχουν ήδη υιοθετήσει - βλ. Hailey Bieber, το απόλυτο "clean girl".

Η Βάσια Κωσταρά με την κορυφαία τάση στο σχήμα νυχιών για την άνοιξη του '24

Τι είναι όμως τα "Strawberry Milk Nails"; Θυμίζουν πολύ τα "Milk Bath nails" που είχαν κάνει θραύση πέρσι τέτοια εποχή, όμως φέτος αναβαθμίζονται χάρη στο φραουλένιο χρώμα τους - ή καλύτερα, στην υποψία ροζ χρώματος που προσομοιάζει αυτό του γλυκού φρούτου. Πρόκειται δηλαδή για το παστέλ ροζ χρώμα που είναι ημιδιάφανο ή γαλακτερό, και όχι bold pink (όπως ήταν για παράδειγμα τα "Strawberry nails" της προηγούμενης σεζόν). Έτσι και της Βάσιας Κωσταρά, ήταν ένα φίνο γαλακτερό ροζ που έδειξε άψογο στα μακριά αμυγδαλωτά νύχια της.

Δες το μανικιούρ της:

Η Βάσια Κωσταρά δοκίμασε τα "Strawberry Milk Nails", την πιο hot-right-now τάση μανικιούρ της άνοιξης
βάσια κωσταρα
βάσια κωσταρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ