Follow us

Η Βάσια Κωσταρά με την κορυφαία τάση στο σχήμα νυχιών για την άνοιξη του '24

Το πιο κολακευτικό σχήμα για τα άκρα.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Όσο κι αν το σχήμα και το μήκος στα νύχια αποτελούν υποκειμενικές προτιμήσεις και επιλογές για κάθε γυναίκα, είναι γεγονός ότι κάθε σεζόν υπάρχει μια συγκεκριμένη τάση στις δύο αυτές παραμέτρους που ακολουθεί η πλειονότητα των γυναικών. Για το φθινόπωρο του '23 (το προηγούμενο εξάμηνο δηλαδή), τα trends ήθελαν το κοντό square ή squoval στα νύχια, έναν συνδυασμό οβάλ και τετράγωνου σχήματος που έδειχνε υπέροχο με τις παραδοσιακά αγαπημένες, σκούρες αποχρώσεις του χειμώνα.

Για την άνοιξη του '24 ωστόσο, όλα τα trends δείχνουν στα μακριά και οβάλ - αμυγδαλωτά νύχια, που με τη σειρά τους αναδεικνύονται τέλεια με τα φωτεινά, παστέλ ανοιξιάτικα μανικιούρ. Η Βάσια Κωσταρά φαίνεται να τα λατρεύει, αφού σπάνια τη βλέπουμε με κάτι διαφορετικό από τα μακριά οβάλ, πολύ χαρακτηριστικά, νύχια της.

Micro French | Η πιο σύγχρονη εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ είναι "φτιαγμένη" για κοντά νύχια

Τη φετινή χρονιά μάλιστα, το συγκεκριμένο σχήμα αποκτά μια ακόμα πιο μοντέρνα διάσταση, εντάσσοντας στοιχεία από το πολύ δημοφιλές balletcore beauty. Πρόκειται για μια τάση που δανείζεται ballet-inspired στοιχεία, εμπνευσμένα από το μπαλέτο και τις μπαλαρίνες, τις πουέντ, τις tutu φούστες καθώς και το αιώνια girly χρώμα, το απαλό ροζ, για να τα εντάξει στην καθημερινή μας εμφάνιση - από την κορυφή έως τα νύχια (κυριολεκτικά). Εκτός από το σχήμα, που είναι κλασικά οβάλ ή ελαφρώς coffin-shaped για να θυμίσει τη φόρμα των πουέντ, signature στοιχείο αυτού του σχήματος είναι κυρίως το χρώμα: πρέπει να είναι παστέλ ροζ, ροδακινί ή βερικοκί, διάφανο ροζ ή γαλλικό μανικιούρ με λευκά ή ακόμα και ροζ tips. Οι πιο προχωρημένες μπορεί να προσθέσουν και σχεδιάκια, ή ακόμα και απλικέ λεπτομέρειες σε σχήμα φιόγκου.

Η Δούκισσα Νομικού με το clean, φυσικό μανικιούρ που θα "φορεθεί" όσο κανένα άλλο φέτος την άνοιξη

Πόσες φορές δεν έχουμε δει τη Βάσια Κωσταρά να προτιμά τις συγκεκριμένες αποχρώσεις για τα νύχια της, εκπροσωπώντας απόλυτα το σχετικό trend; Πάντως, τα μακριά οβάλ νύχια ήρθαν για να μείνουν αυτή την άνοιξη - χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι τα κοντύτερα νύχια δεν είναι trendy.

Δες μερικά mani looks της σχεδιάστριας:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ