Follow us

Strawberry nails | Η top τάση μανικιούρ του φθινοπώρου που λατρεύουν ήδη τα "it girls"

To fruit-inspired mani trend με το οποίο έχουμε πάθει εμμονή.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Τι κι αν είναι σούπερ φρουτένια, με τα πιο ζωηρά χρώματα θυμίζοντας καλοκαίρι, τα "strawberry nails" είναι η νέα, δημοφιλής τάση στο μανικιούρ που αναμένεται να φωτίσει ακόμα και τις πιο μουντές, φθινοπωρινές μέρες.

Κατ' αναλογία με το viral πλέον "strawberry makeup", που έχει σαρώσει στα social media, τα strawberry nails υπακούουν στα χρώματα της συγκεκριμένης τάσης: τα νύχια βάφονται σε φραουλί ή ζωηρές κοκκινοφούξια αποχρώσεις, ενώ μπορεί να έχουν και αυτοκόλλητα ή σχέδια με το αγαπημένο φρούτο. Επιπλέον, είναι πιθανόν να τα δεις και με ευφάνταστους συνδυασμούς αποχρώσεων και σχεδίων.

Hailey Bieber | Το αγαπημένο της μολύβι χειλιών για plumpy εφέ δεν κοστίζει πάνω από 6 ευρώ

Επιπλέον, μια παραλλαγή τους έχει ήδη ενθουσιάσει πολλά "it girls": τα strawberry milk nails είναι αυτό που ίσως φαντάζεσαι. Πρόκειται για το γαλακτερό ροζ ή λευκό που συναντήσαμε ως "milk bath mani" την περασμένη άνοιξη, μόνο που αυτή τη φορά αποκτά έναν... φραουλί τόνο. Επίσης, τα νύχια επιβάλλεται να έχουν την χαρακτηριστική λάμψη των lip gloss nails, μπορούν όμως να έχουν και ένα πιο ματ εφέ, ανάλογα τα γούστα.

Δες μερικά παραδείγματα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ