Follow us

Αυτά τα απολαυστικά αντηλιακά προσώπου και σώματος δεν γίνεται να λείπουν από το νεσεσέρ σου φέτος

Είναι και τα αγαπημένα αντηλιακά της Ελένης Βουλγαράκη.

Ελένη Βουλγαράκη Βασίλης Μαντάς

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμηθείς να φορέσεις λίγο πριν βγεις από το σπίτι σου; Το αντηλιακό, θα σου πούμε εμείς ως beauty editors, μιας και ο ήλιος είναι τόσο δυνατός τα τελευταία χρόνια που πλέον δεν αστειεύεται. Και δεν μιλάμε μόνο για τις καλοκαιρινές διακοπές ή τα σύντομα τριημεράκια που ανυπομονούμε να έρθουν - αναφερόμαστε και σε αυτή τη μεταβατική περίοδο που ναι μεν δεν έχουν πιάσει οι μεγάλες ζέστες, ο ήλιος ωστόσο είναι το ίδιο δυνατός και επηρεάζει εξίσου την επιδερμίδα μας.

Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη all year round - αλλά αυτό ελπίζουμε ότι το γνωρίζεις ήδη, μιας και οι δερματολόγοι επιμένουν να μας το θυμίζουν σε κάθε ευκαιρία. Γι΄αυτό και είναι απαραίτητο να κάνεις την αναζήτησή σου ως προς το ποια αντηλιακά είναι τα καταλληλότερα για σένα, αφού η ανάγκη προστασίας από τον ήλιο είναι επιτακτική και πρέπει να τηρείται ανελλιπώς καθημερινά σε πρόσωπο και σώμα, ακόμα και στην πόλη - πόσω μάλλον στο νησί ή στην παραλία!

Εμείς θα σου προτείνουμε τα καινούρια αντηλιακά της Bioderma, που λατρεύει και η Ελένη Βουλγαράκη, έχοντάς τα πάντα μαζί της για συνεχή, on the go, ανανέωση. Η απολαυστική τους υφή, η εύκολη εφαρμογή τους καθώς και η αποτελεσματική προστασία που παρέχουν, τα καθιστούν τα πιο χρήσιμα προϊόντα του νεσεσέρ σου. Η ολοκληρωμένη σειρά Photoderm, περιέχει αντηλιακά προϊόντα αλλά και after sun για ολοκληρωμένη προστασία και ενυδάτωση ενώ οι συνθέσεις τους βασίζονται στην εξής θεώρηση: "Αντί να υπερφορτώνουμε το δέρμα με φίλτρα, είναι καλύτερο να βελτιώσουμε την ικανότητά του να προστατεύει τον εαυτό του, απέναντι στις αρνητικές επιπτώσεις του ήλιου".

Αυτά τα απολαυστικά αντηλιακά προσώπου και σώματος δεν γίνεται να λείπουν από το νεσεσέρ σου φέτος

Μερικά σημαντικά στοιχεία για την ολοκληρωμένη αντηλιακή σειρά Photoderm από την Bioderma

Τα προϊόντα Photoderm έχουν όλα δείκτη προστασίας τουλάχιστον 30 SPF, που εμποδίζει το 97% των ακτίνων UVB. Ωστόσο, μόνο τα φίλτρα δεν είναι αρκετά. Άλλωστε, ακόμα και το πολύ υψηλό SPF επιτρέπει τη διείσδυση ενός μικρού ποσοστού ακτίνων UV. Γι’ αυτό το λόγο το τμήμα ερευνών της NAOS ανέπτυξε την Sun Active Defense Patent που βρίσκεται στο επίκεντρο της σειράς Photoderm. Παρέχει διπλή προστασία στο δέρμα: φυσική προστασία, με ακριβώς τη σωστή ποσότητα μη αμφιλεγόμενων φίλτρων UV και βιολογική προστασία (εκτοΐνη + μαννιτόλη) για να συμβάλλει στον περιορισμό των επιδράσεων των ακτίνων UV στα κύτταρα (επίδραση στο οξειδωτικό στρες, μειωμένες ανοσολογικές άμυνες του δέρματος και βλάβη του DNA).

bioderma

Η αντηλιακή σειρά προσώπου και σώματος

Ας ξεκινήσουμε από το αντηλιακό προσώπου με χρώμα, το Photoderm Nude Touch SPF50+. Ένα φανταστικό προϊόν με 100% ορυκτά φίλτρα και προστασία από το ορατό φως χάρη στα οξείδια του σιδήρου. Ελέγχει τη λιπαρότητα για 8 ώρες, αφήνει dry touch αποτέλεσμα και τελείωμα πούδρας, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για λιπαρές ή μικτές επιδερμίδες, ενώ η λεπτόρρευστη υφή του, θα σε κάνει να θες να το φοράς συνέχεια. Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος: χάρη στο διακριτικό nude χρώμα (θα το βρεις σε 3 αποχρώσεις), αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ, Όπως μας εκμυστηρεύτηκε και η Ελένη Βουλγαράκη, το φορά συχνά αντί για foundation, ιδίως το καλοκαίρι που θέλει να συνδυάσει ανάλαφρη κάλυψη και αντηλιακή προστασία, σε ένα προϊόν.

bioderma trendbook
biioderma

Για την Ελένη, η αντηλιακή προστασία του σώματος είναι εξίσου σημαντική με αυτήν του προσώπου και δεν θα μπορούσε να μην επιλέξει ένα αντηλιακό εύκολο στην χρήση, τόσο για την πόλη όσο και για τις διακοπές της.

Το Photoderm Eau Solaire AΝΤΙ-OX SPF50 είναι το ΝΕΟ αντηλιακό νερό που απλώνεται πανεύκολα σε ολόκληρο το σώμα, ακόμα και στα αθέατα σημεία, σε μόλις 1΄.

bioderma

Είναι αντιοξειδωτικό και ενυδατικό, ενώ αποτρέπει τις κυτταρικές βλάβες και τη φωτογήρανση χάρη στο ANTI-OX ACTIVE, που είναι 10 φορές πιο ισχυρό από τη βιταμίνη Ε. Είναι διφασικό (60% λιπαρή φάση και 40% υδαρής φάση) με εξαιρετικά ελαφριά και αναζωογονητική υφή ενώ αφήνει ένα σατέν φινίρισμα. Δεν κολλάει ούτε αφήνει λιπαρότητα, ενώ έχει ένα πολύ ευχάριστο άρωμα. Εφαρμόζεται σε βρεγμένο ή στεγνό δέρμα όπου κι αν είσαι.

bioderma

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε και το διφασικό αντηλιακό νερό Photoderm Eau Solaire BRONZ SPF30 της ίδιας σειράς, που όπως και το προηγούμενο, μπορείς να το εφαρμόσεις σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Είναι απολαυστικό και αναζωογονητικό στην αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα!

Η διαφορά του έγκειται στο ότι εντείνει βιολογικά το μαύρισμα χάρη στην πατέντα Bronz Complex, χαρίζοντας σταδιακά πιο μαυρισμένη επιδερμίδα - μέσα σε 5 μόλις ημέρες.

Φωτογραφίες: Βασίλης Μαντάς
Βίντεο: Creative Media Box

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ