Follow us

To trick για να διαρκεί το άρωμά σου όλη μέρα που έγινε viral στο TikTok

Το δοκιμάσαμε κι όντως λειτουργεί.

perfume iStock

Νιώθεις ότι το άρωμά σου δεν διαρκεί για περισσότερες από 1-2 ώρες; Σε νιώθουμε και σου έχουμε τέλεια νέα: Σκρολάροντας στο TikTok ανακαλύψαμε ένα νέο viral hack για μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμα, το δοκιμάσαμε κι επιβεβαιώνουμε ότι όντως λειτουργεί.

Αυτά είναι τα ωραιότερα χτενίσματα για φορέματα με ανοιχτή πλάτη

Τι πρέπει να κάνεις: Λιώσε τη βαζελίνη σε ένα κατσαρολάκι και μόλις γίνει ρευστή, ψέκασε μέσα στο βαζάκι το αγαπημένο σου άρωμα. Έπειτα άφησέ την στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει και να γίνει πάλι στέρεη. Αντί να ψεκάζεις το άρωμά σου το πρωί, εφάρμοζε τώρα το αρωματισμένο petroleum jelly απευθείαας στην επιδερμίδα σου, σε κάθε σημείο σφυγμού και σου υποσχόμαστε πως θα μυρίζεις την αγαπημένη σου εσάνς για ώρες πάνω σου.

Φυσικά αν δεν θέλεις να κάνεις όλο αυτό, μπορείς πολύ απλά να εφαρμόσεις τη βαζελίνη σε σημεία κλειδιά του σώματός σου, όπως το εσωτερικό των καρπών και πίσω από τα γόνατα, πριν εφαρμόσεις το άρωμά σου.

5 scrubs σώματος που μοσχοβολούν φρεσκάδα και καθαριότητα

Director's Tip: Απόφυγε το τρίψιμο των καρπών μετά την εφαρμογή, καθώς η τριβή διασπά τα μόρια του αρώματος, μειώνοντας την ευωδιά του και συνεπώς τη διάρκειά του.

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ