Follow us

Ερμής στο Ζυγό έως 2 Οκτωβρίου 2019 | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της έκφρασης, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης, των ταξιδιών, των διαπραγματεύσεων, του εμπορίου περνά στο ζώδιο του Ζυγού.

Ερμής στο Ζυγό

Ο Ερμής στο Ζυγό είναι άριστος στην επικοινωνία, είναι διπλωμάτης, διαλλακτικός, πείθει με τον ωραίο λόγο, είναι συγκαταβατικός. Αυτό το διάστημα θα αναζητάμε την αρμονία και την ισορροπία σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα βλέπουμε τα προβλήματά μας από όλες τις πλευρές, θα βλέπουμε τα συν και τα πλην για να ακολουθήσουμε τον καλύτερο δρόμο. Είμαστε αντικειμενικοί, δίκαιοι, αποφεύγουμε τις συγκρούσεις και επιδιώκουμε τη συζήτηση και το διάλογο για να καταλήξουμε σε μια συμφωνία. Στην αρνητική εκδοχή, με τον Ερμή στο Ζυγό γινόμαστε αναποφάσιστοι και διστακτικοί στο να πάρουμε αποφάσεις.

Άρης στη Παρθένο από 18 Αυγούστου έως 3 Οκτωβρίου | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Τι περιμένει κάθε ζώδιο;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια με τον Ερμή στο Ζυγό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο είσαι συγκαταβατική και συνεργάσιμη σε σχέσεις και συνεργασίες. Ξέρεις να έλκεις τους άλλους γύρω σου, είσαι ευχάριστη, ομιλητική, ευγενική. Βρίσκεις νέους τρόπους προσέγγισης και επικοινωνίας με το ταίρι σου. Δείχνεις τα συναισθήματά σου και βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα και παρεξηγήσεις. Οι σχέσεις σου με συναδέλφους γίνονται αρμονικές και δεν αποκλείεται να βρεις τον έρωτα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον αν είσαι μόνη.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στο Ζυγό, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία. Μπορείς να κάνεις ευχάριστες αλλαγές και να γίνεις πιο αποδοτική και παραγωγική. Με τη βοήθεια συναδέλφων, μπορείς αυτό το διάστημα να ξεκινήσεις νέα δημιουργικά σχέδια. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να βοηθήσεις κάποιους συναδέλφους με τις συμβουλές σου. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και δεν μπορείς εύκολα να χαλαρώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στο Ζυγό, τα πράγματα εξελίσσονται πολύ θετικά στον έρωτα. Μπορείς αυτό το διάστημα να επισημοποιήσεις μια σχέση ή να κάνεις μια νέα γνωριμία. Γοητεύεις, μαγνητίζεις και έλκεις κοντά σου θαυμαστές. Διασκεδάζεις, φλερτάρεις και συμμετέχεις σε πολλές εκδηλώσεις. Δίνεις και παίρνεις αγάπη. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη και εφαρμόζεις σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας ή καλλιτέχνης, θα έχεις μεγάλα οφέλη και μεγάλη προβολή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στο Ζυγό θα ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια και θα κάνεις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου. Μπορεί να αποφασίσεις μια μετακόμιση, μια αγοραπωλησία, μια αλλαγή στη διακόσμηση. Ασχολείσαι ιδιαίτερα με το παρελθόν και επικοινωνείς περισσότερο με οικεία πρόσωπα. Προσπαθείς να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες τους. Σκέφτεσαι κάποιες βασικές αξίες, αν κάποιες σχέσεις αξίζει να βρίσκονται στη ζωή σου ή όχι.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στο Ζυγό, οι υποχρεώσεις σου είναι αυξημένες. Κάνεις συζητήσεις, μετακινήσεις, επαφές, συμφωνίες. Μπορείς να κάνεις επίσης νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ερωτικές ή επαγγελματικές. Εύνοια αναμένεται με συγγενείς και αδέρφια. Λαμβάνεις νέα και πληροφορίες και η καθημερινότητά σου γίνεται έντονη. Είσαι πολύ επικοινωνιακή ενώ μπορεί να κάνεις και ένα κοντινό ταξίδι. Έχεις επιχειρήματα και όλοι αποδέχονται τις απόψεις και τις ιδέες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή στο Ζυγό σου δίνεται η ευκαιρία να αυξήσεις τα οικονομικά σου. Μπορεί να βρεις νέες πηγές εσόδων και από άλλες δραστηριότητες ή μέσα από νέες επαγγελματικές προτάσεις. Μπορεί πάλι να σου δοθεί η ευκαιρία αυτό το διάστημα να κάνεις αποταμίευση. Μπορεί να λάβεις σωστές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν σε οικονομικές αποφάσεις. θέλεις να νιώσεις οικονομικά ασφαλής και οι συζητήσεις σου περιστρέφονται γύρω από τα οικονομικά. Κάποιες έξυπνες ιδέες σου θα σε βοηθήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που σε απασχολούν και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά των καταστάσεων. Η ισορροπία και η αρμονία είναι σημαντικά για σένα και έτσι θα ξοδέψεις το χρόνο σου για να αποκαταστήσεις σχέσεις και συνεργασίες. Έχεις έξυπνες ιδέες και καλή διάθεση, είσαι χαρούμενη, αυθόρμητη και θέλεις να κάνεις τη ζωή σου πιο ευχάριστη. Αν είσαι μόνη, είναι ξεκάθαρα στο χέρι σου να κάνεις τη σωστή επιλογή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή στο Ζυγό, θα σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις έναν απολογισμό για να πάρεις σωστές αποφάσεις για το μέλλον. Θα δεις με πιο καθαρή ματιά τις σχέσεις σου και θα αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν κλονιστεί, δρομολογείς ευχάριστες καταστάσεις. Οι σκέψεις τώρα μπορεί να είναι θολές, μπερδεμένες, μπορεί να διστάζεις και να είσαι αναποφάσιστη. Σκέφτεσαι ποιοι αξίζουν να βρίσκονται στο πλευρό σου, με ποιους πρέπει να μοιραστείς τη ζωή σου. Διαθέτεις έμπνευση, φαντασία, διαίσθηση και βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου. Μπορεί αυτό το διάστημα να είσαι πιο απόμακρη και να αναζητάς την ηρεμία και τη γαλήνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στο Ζυγό βρίσκεσαι με φίλους και πρόσωπα που έχουν τις ίδιες ιδέες και αξίες με σένα. Ασκείς επιρροή σε ομάδες και προσπαθείς να κάνεις καλή εντύπωση στους άλλους. Κάνεις νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχτούν σε σχέσεις ή συνεργασίες. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, προβάλλεις πρωτότυπες και εκκεντρικές ιδέες ενώ ασχολείσαι και με το διαδίκτυο. Πραγματοποιείς στόχους και φιλοδοξίες. Αν αναζητάς εργασία, μπορεί να βρεις κάτι μέσα από το φιλικό σου κύκλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή στο Ζυγό θα ασχοληθείς με την καριέρα σου και θα δεις τις προσπάθειές σου να φέρνουν επιθυμητά αποτελέσματα. Προωθείς τα σχέδιά σου και πετυχαίνεις. Μπορεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες με καλές προοπτικές, αναλαμβάνεις δράση. Προσοχή στην κούραση που οδηγεί σε υπερκόπωση. Ασχολήσου με ευχάριστες δραστηριότητες για να χαλαρώσεις και να εκτονωθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στο Ζυγό θα σου δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή νομικά θέματα, θέματα σπουδών ανοίγουν νέους δρόμους και προοπτικές. Μια μετακόμιση στο εξωτερικό ή ένα μακρινό ταξίδι είναι πιθανά σενάρια. Ανταλλάσεις ιδέες και απόψεις, κάνεις φιλοσοφικές συζητήσεις και επικοινωνείς με πρόσωπα από μακριά. Αν έχεις σχέση, μπορεί τώρα να την επισημοποιήσεις ενώ αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας με σταθερές βάσεις ξεκινά.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή στο Ζυγό, το βλέμμα σου στρέφεται σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά. Βάζεις τάξη σε υποχρεώσεις και έξοδα που εκκρεμούν και πρέπει να τακτοποιηθούν. Δημιουργείς μια νέα ισορροπία ανάμεσα σε έσοδα και έξοδα προσπαθώντας να βελτιώσεις τη ζωή σου. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει. Αν έχεις σχέση, προσπαθείς να φέρεις την αρμονία και την ισορροπία, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου δημιουργώντας μεγαλύτερη οικειότητα. Παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ