Νέα Σελήνη στο Λέοντα την 1η Αυγούστου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Νέα Σελήνη στο Λέοντα σημαίνει νέα ξεκινήματα, σημαίνει έρωτα, χαρά, διασκέδαση, δημιουργικότητα, ενασχόληση με τα παιδιά και τον αθλητισμό.

Νέα Σελήνη στο Λέοντα

Νέα Σελήνη στο Λέοντα σημαίνει νέα ξεκινήματα, σημαίνει έρωτα, χαρά, διασκέδαση, δημιουργικότητα, ενασχόληση με τα παιδιά και τον αθλητισμό. Αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύθερο, είμαστε αυθεντικοί και προσελκύουμε το αντίθετο φύλο.

Ο Ερμής γυρνάει πλέον σε ορθή πορεία και η επικοινωνία προωθείται. Η Αφροδίτη μαζί με τη νέα Σελήνη, σε κόντρα με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει δυσκολίες, συναισθηματικές και οικονομικές. Υπάρχει ανάγκη για καινοτομία η οποία θα ταράξει τα νερά. Απαιτούνται προσεκτικοί χειρισμοί σε νέα ξεκινήματα. Είμαστε ευτυχισμένοι μέσα από τις επιλογές που κάνουμε. Και όταν βρούμε τον εαυτό μας μπορούμε να τον μοιραστούμε με τους άλλους.

Ανάδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερω μέχρι 2 Οκτωβρίου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Ερμής στον Λέοντα από 27 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου | Πώς επηρεάζει τα ζώδια;

Άρης στον Λέοντα από 2 Ιουλίου έως 18 Αυγούστου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό. Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με τη νέα Σελήνη στο Λέοντα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Νέα Σελήνη στο Λέοντα την 1η Αυγούστου | Πώς θα σε επηρεάσει;

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα επηρεάζει την ερωτική σου ζωή. Βγες, διασκέδασε και αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα. Αν έχεις σχέση, αυτή θα ενδυναμωθεί ενώ δεν αποκλείεται και μια εγκυμοσύνη. Το ελεύθερο επάγγελμα μπορεί να σου φέρει κέρδη. Έχεις αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, διαθέτεις δύναμη και πάθος. Μπορεί να ζήσεις μοναδικές στιγμές πάθους, ρομαντισμού και διασκέδασης μέσα σε μια φλογερή σχέση. Λάμπεις από χαρά και περνάς όμορφες στιγμές με τα παιδιά σου. Προβάλλεις τα ταλέντα σου και δημιουργείς. Μην μπλέξεις οικονομικά με σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου ή να ασχοληθείς με θέματα ακίνητης περιουσίας. Είναι η στιγμή να κάνεις μια αγοραπωλησία, μια μετακόμιση ή να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια.  Μπορεί να φιλοξενήσεις άτομα στο χώρο σου ή να κάνεις μια ανακαίνιση για να νιώσεις πιο όμορφα. Νιώθεις ασφάλεια με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, παίρνεις και δίνεις αγάπη. Βλέπεις τη ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Κάτι νέο ξεκινάς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα επηρεάζει τα ταξίδια και την επικοινωνία. Είναι η στιγμή να φύγεις για διακοπές, να κάνεις αποδράσεις που θα σε ανανεώσουν. Θα κάνεις νέες γνωριμίες και αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση που θα ξεκινήσει με καλές προοπτικές και θα εξελιχθεί καλά. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις και να ξεκινήσεις μια νέα ζωή. Αναδεικνύεις την χαρούμενη φύση σου και διασκεδάζεις. Προβάλλεις τις ιδέες σου και έλκεις κόσμο. Μαθαίνεις ειδήσεις και έχεις μεγαλύτερη επαφή με αδέρφια και γείτονες. Ενδιαφέρεσαι για τη γνώση και κάνεις διαπραγματεύσεις. Λειτουργείς με πρακτικό μυαλό και αισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου ή να βρεις νέες πηγές εσόδων και να νιώσεις ασφαλής. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια νέα επένδυση ή να κάνεις αγορές για να γίνει η ζωή σου πιο εύκολη. Μια ιδέα μπορεί να λανσάρεις και να σου φέρει κέρδη. Βρες ένα νέο σχέδιο δράσης. Κάνεις νέες συμφωνίες και νιώθεις δύναμη μέσα από το χρήμα. Η επιτυχία εξαρτάται από τον τρόπο διαχείρισης.  Οι καταστάσεις σταθεροποιούνται και αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση που θα σε καλύπτει απόλυτα. 

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει ένα νέο ξεκίνημα. Η τύχη σε ακολουθεί και μπορείς να διαμορφώσεις μια νέα πραγματικότητα. Οι επαγγελματικές προοπτικές είναι καλές. Ένας έρωτας μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου και να αλλάξει τη ζωή σου αν είσαι μόνη. Λάμπεις, γοητεύεις, εντυπωσιάζεις. Οι πόρτες ανοίγουν σε προσωπική και επαγγελματική ζωή, βρίσκεις μια νέα δουλειά ή κάνεις μια νέα σχέση. Προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου και δεν περνάς απαρατήρητη. Κάνεις όσα πρέπει για να ξεχωρίζεις. Άλλαξε οτιδήποτε δεν σου ταιριάζει, εμφάνιση, σχέσεις, συνήθειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα βγάζει στην επιφάνεια τις επιθυμίες σου. Μυστικά και κρυμμένα θέλω έρχονται στο προσκήνιο. Επιλέγεις τη μοναξιά και θέλεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, να ξεκουραστείς μακριά από υποχρεώσεις και ρουτίνα. Πήγαινε διακοπές με καλή παρέα ή απομονώσου με το ταίρι σου για να έρθετε πιο κοντά και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ενδώσεις σε ένα πειρασμό που είναι άγνωστο πόσο θα κρατήσει. Θεράπευσε τις πληγές σου και δες με αισιοδοξία το μέλλον, βρες λύσεις σε προβλήματα που σε βασανίζουν καιρό. Έλα σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό σου. Η διαίσθησή σου είναι ανεπτυγμένη. Έλα σε επαφή με λίγα άτομα με τα οποία νιώθεις ασφαλής. Κάνε διαλογισμό. Η ηρεμία θα σε βοηθήσει.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα φέρνει έντονη κοινωνική δράση. Είσαι περιτριγυρισμένη από φίλους ή κάνεις νέους φίλους που κάνουν την ζωή σου πιο ευχάριστη και ταιριάζεις μαζί τους σε κάθε επίπεδο. Μπορεί να ηγηθείς μια ομάδας και όλοι να αποδέχονται τις ιδέες σου ή μπορεί να έχεις τα ίδια ιδανικά και ενδιαφέροντα με άλλα άτομα. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Έχεις νέα σχέδια δράσης και ασχολείσαι με το διαδίκτυο. Τώρα είσαι ανεξάρτητη, δεν σου αρέσουν οι κανόνες και οι περιορισμοί. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα σχέση μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που να εξελιχθεί γρήγορα σε σχέση ζωής. Αν έχεις σχέση, ανακαλύπτεις νέα ενδιαφέροντα με το ταίρι σου που κάνουν τη ζωή σου πιο περιπετειώδη. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα δείχνει τη δίψα σου για επαγγελματικό άνοδο. Η καριέρα σου έρχεται σε πρώτο πλάνο. Ανοίγονται προοπτικές που σου εξασφαλίζουν άνοδο και φυσικά βελτίωση των αποδοχών σου. Σκέφτεσαι πρακτικά και ρεαλιστικά και βάζεις νέους στόχους. Ξεκινά μια νέα πορεία στην επαγγελματική σου ζωή  είτε με μια νέα εργασία είτε με μια καλύτερη θέση με ευθύνες. Κάποια πρόσωπα σε βοηθούν με τις συμβουλές τους για να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας. Προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου και όλοι σε εκτιμούν και σε θαυμάζουν. Μπορεί να υπάρξουν γεγονότα με τους γονείς σου. Μπορεί επίσης να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να συγκατοικήσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα σε κάνει ενθουσιώδη, αγαπάς την περιπέτεια και την εξερεύνηση, έχεις το θάρρος να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Ανοίγουν νέοι ορίζοντες που βοηθούν την πνευματική σου εξέλιξη, αλλάζει η φιλοσοφία σου για τη ζωή. Μπορεί να αποφασίσεις να αποκτήσεις νέες γνώσεις ή να κάνεις ένα ταξίδι από το οποίο θα αποκομίσεις εμπειρίες. Βάζεις νέους στόχους και απολαμβάνεις ότι σου φέρνει η ζωή. Η εύνοια έρχεται μέσα από ταξίδια, μακρινούς συγγενείς, νομικά θέματα, το εξωτερικό, τις σπουδές. Η επισημοποίηση της σχέσης σου είναι πιθανή ή μια νέα σχέση, αν είσαι μόνη, μπορεί να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα επηρεάζει κοινά οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά θέματα. Προσπάθησε αυτό το διάστημα να τακτοποιήσεις χρέη, δάνεια, οφειλές, υποχρεώσεις. Μπορείς να κάνεις αυτό το διάστημα επενδύσεις και αγοραπωλησίες. Ερωτικά, μπορείς να αναθερμάνεις τη σχέση σου και να δείξεις τα συναισθήματά σου. Το πάθος κυριαρχεί. Αν είσαι μόνη, θα έρθεις αντιμέτωπη με πολλούς πειρασμούς. Βλέπεις βαθιά τις καταστάσεις και κάνεις την ενδοσκόπησή σου, ανακαλύπτεις κρυμμένα πράγματα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Κάνεις τα πάντα για να ευχαριστήσεις αυτούς που αγαπάς. Είσαι γενναιόδωρη, λαμβάνεις αγάπη και εκτίμηση από τους άλλους. Σημαντικές αλλαγές μπορεί να συμβούν στις σχέσεις σου, ερωτικές και επαγγελματικές. Νέα ξεκινήματα ή και χωρισμοί είναι στο πρόγραμμα. Αν μια σχέση έχει κάνει τον κύκλο της και δεν σου προσφέρει τίποτα πια, αποφασίζεις να προχωρήσεις μπροστά σε μια νέα ζωή. Μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου ή να κάνεις μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Αναθεωρείς σε όλες τις σχέσεις σου και παίρνεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον. Παίρνεις πρωτοβουλίες και προχωράς με γρήγορους ρυθμούς. Μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχτεί σε σοβαρή σχέση. Νέες συνεργασίες θα φέρουν κέρδη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα μπορεί να φέρει μια νέα δουλειά. Μπορεί να έχεις πολλές υποχρεώσεις και να μην μπορείς να απολαύσεις τις διακοπές σου όπως θα ήθελες. Οι συνθήκες εργασίας σου αλλάζουν, προσπαθείς για μια καλύτερη ζωή και καθημερινότητα. Διαμορφώνεις τις συνθήκες για ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον. Σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται. Αναλαμβάνεις ευθύνες και τις φέρνεις εις πέρας. Είναι καλό διάστημα για να ασχοληθείς με την υγεία και τη διατροφή σου, για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και την εμφάνισή σου. Βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα που σε ταλαιπωρούν καιρό. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network