Follow us

Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 | Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο;

Νέα Σελήνη στο Ζυγό σημαίνει νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Νέα Σελήνη στο Ζυγό

Νέα Σελήνη στο Ζυγό σημαίνει νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Δία που σχηματίζεται μπορεί να φέρει βελτιώσεις σε θέματα σχέσεων και οικονομικά. Σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω.

Η Σελήνη στο Ζυγό αναζητά την αρμονία, την ισορροπία, αποφεύγει τους τσακωμούς, αναζητά τη γνώμη των άλλων, αναζητά τη δικαιοσύνη, την ομορφιά, την επιβράβευση, την αισθητική. Με τη νέα Σελήνη στο Ζυγό αναζητάμε ισορροπημένες σχέσεις και οι αντιδράσεις μας είναι ήπιες. Είναι σημαντικό να ξέρουμε τι ζητάμε και τι προσφέρουμε.

Αφροδίτη στο Ζυγό έως τις 8 Οκτωβρίου 2019 | Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο;

Άρης στη Παρθένο από 18 Αυγούστου έως 3 Οκτωβρίου | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Μπορούμε αυτό το διάστημα να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε σχέσεις ή να αφήσουμε πίσω σχέσεις που δεν μας ικανοποιούν. Φερόμαστε με ευγένεια και διπλωματία σε δύσκολες καταστάσεις. Έχουμε ανάγκη να μοιραστούμε πράγματα, μπορούμε να συμβιβαστούμε, να υποχωρήσουμε, να κατανοήσουμε τους άλλους βρίσκοντας αμοιβαία λύσεις.

Η νέα Σελήνη επηρεάζει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 | Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο έρχεσαι αντιμέτωπη με σχέσεις, συνεργασίες και γάμο. Θα αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις χωρίς ανταγωνισμό και εντάσεις. Μπορεί να συμβιβαστείς, να υποχωρήσεις βάζοντας σαν προτεραιότητα το «εμείς». Νέες σχέσεις ή συνεργασίες είναι πιθανές. Έχεις ανάγκη τη συντροφικότητα. Τυχόν διαφωνίες στις σχέσεις σου λύνονται με καλή διάθεση. Κάνεις νέα ξεκινήματα σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις δουλειά, να βρεις μια νέα δουλειά, να αλλάξεις το πρόγραμμά σου, το ωράριό σου, την καθημερινότητά σου. Λύνεις προβλήματα στην εργασία σου, βλέπεις τι λειτουργεί και τι όχι, έρχεσαι πιο κοντά με συναδέλφους και τους βοηθάς. Διεκπεραιώνεις τις υποχρεώσεις σου με ευκολία. Μπορεί να ασχοληθείς με μια νέα συνεργασία, να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Είναι καλό διάστημα για να ξεκινήσεις διατροφή, μια δραστηριότητα, να κάνεις τσεκάπ, να ασχοληθείς με τη φυσική σου κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στο Ζυγό επηρεάζει τα ερωτικά σου, τη δημιουργικότητα, τις σχέσεις σου με παιδιά. Είσαι πιο εξωστρεφής, πιο ενθουσιώδης, πιο παιχνιδιάρα. Φλερτάρεις, διασκεδάζεις, έχεις πάθος για τη ζωή, διψάς για έρωτα. Μια νέα ερωτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει, είσαι αισθησιακή, δίνεις και παίρνεις αγάπη. Έχεις διάθεση για παιχνίδι, λύνεις προβλήματα με τα παιδιά σου. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Ζυγό φέρνει αλλαγές σε σπίτι και οικογένεια. Μπορεί να αλλάξεις σπίτι ή τόπο κατοικίας ή μπορεί να αποκτήσεις ένα συγκάτοικο. Μπορεί να διευθετήσεις θέματα ακινήτων ή να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται. Το σπίτι είναι η προτεραιότητά σου. Μπορεί να ασχοληθείς με τις ρίζες σου, το παρελθόν σου. Θέλεις να περνάς ήρεμες στιγμές με οικεία πρόσωπα, έχεις ανάγκη να βρίσκεσαι με ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεσαι ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη στο Ζυγό, νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σου. Αν ασχολείσαι με συγγραφή, εμπόριο, επικοινωνία, μετακινήσεις, κοντινά ταξίδια, θα έχεις ευκαιρίες. Μπορεί να αποφασίσεις να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να κάνεις εποικοδομητικό διάλογο με σύντροφο ή συνεργάτες. Μπορείς να οργανώσεις επαφές και συναντήσεις χωρίς πίεση και άγχος. Επικοινωνείς καλύτερα με τους άλλους. Λαμβάνεις ειδήσεις, μαζεύεις πληροφορίες, κάνεις ομιλίες. Έχεις καλή διάθεση και τραβάς δίπλα σου νέες σχέσεις και συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Ζυγό βελτιώνει τα οικονομικά σου. Προσπαθείς να βάλεις τάξη στις υποχρεώσεις σου για να αισθανθείς ασφάλεια και σταθερότητα. Μπορεί να ανακαλύψεις νέες πηγές εσόδων ή να επενδύσεις σε επικερδείς συνεργασίες. Κάνεις οτιδήποτε σου προσφέρει γαλήνη και εσωτερική ηρεμία. Βλέπεις καθαρά τα πράγματα, βάζεις ρεαλιστικούς στόχους και μια τάξη στην οικονομική σου κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει αλλαγές που ονειρεύεσαι. Μπορεί να αλλάξεις εμφάνιση και να βγεις από σχέσεις που σε καταπιέζουν. Ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου, εξελίσσεσαι και κάνεις μια νέα αρχή. Μπορεί να υποχωρήσεις, να συμβιβαστείς, να μοιραστείς για μια νέα σχέση ή συνεργασία που τα απαιτεί αυτά. Κάτι νέο μπαίνει στη ζωή σου και ανανεώνεσαι σε κάθε επίπεδο. Κάνεις σημαντικές συναντήσεις και δημιουργείς σταθερές καταστάσεις στη ζωή σου. Κάποιοι άνθρωποι σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Ζυγό σε βοηθά να πετύχεις μυστικά τους στόχους σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου. Έλα σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό σου, με το μέσα σου, τον εσωτερικό σου κόσμο. Μείνε μόνη για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, να ηρεμήσεις, να βάλεις σε τάξη ότι σε ταλαιπωρεί ψυχολογικά. Μπορείς να κλείσεις πληγές του παρελθόντος και να απελευθερωθείς. Η διαίσθησή σου είναι αυξημένη και θα σε οδηγήσει σε σωστό δρόμο. Δες τα άγχη και τις φοβίες που σε εμποδίζουν να εξελιχτείς, δες τις ανάγκες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη στο Ζυγό φέρνει νέους φίλους στη ζωή σου ή μπορεί να γίνεις μέλος μιας ομάδας με κοινούς στόχους. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες που θα βοηθήσουν την επαγγελματική σου εξέλιξη. Βάζεις νέους στόχους, κάνεις νέα όνειρα. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει, έχεις νέα οράματα για το μέλλον. Απομακρύνεσαι από άτομα που σε πιέζουν και σε περιορίζουν. Η τεχνολογία και το διαδίκτυο σε βοηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στο Ζυγό φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες που πρέπει να αρπάξεις. Ακόμα και το ρίσκο μπορεί να σε ωφελήσει. Βάζεις νέους στόχους στην καριέρα που σε οδηγούν σε πρόοδο και ανάπτυξη. Λύνεις τυχόν προβλήματα με συνεργάτες με διπλωματικό τρόπο. Χρησιμοποιείς σωστά τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Μπορεί να αποκτήσεις μια καλύτερη θέση ή να γίνει μια καλή αλλαγή στην καριέρα σου. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σου. Μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα ή να δεχτείς μια νέα επαγγελματική πρόταση. Μέσα από διαπραγματεύσεις και συζητήσεις πετυχαίνεις πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Ζυγό ανοίγει δρόμο για ταξίδια στο εξωτερικό, φέρνει επιτυχία σε νομικές υποθέσεις, πνευματικές εργασίες, ανοίγουν οι ορίζοντές σου. Θέλεις να κάνεις πράγματα πέρα από τα τετριμμένα, πράγματα που σου εξάπτουν τη φαντασία. Μπορεί να αποφασίσεις να σπουδάσεις κάτι καινούργιο, να κάνεις σεμινάρια, να κάνεις κάτι περιπετειώδες που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα και την ανία. Αναζητάς την εμπειρία και θέλεις να γνωρίσεις ανθρώπους με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στο Ζυγό αλλάζει τα κοινά οικονομικά. Μπορεί να αλλάξουν τα οικονομικά του συντρόφου σου, να αποκτήσεις μια κληρονομιά, ένα νέο εισόδημα. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να κάνεις νέες οικονομικές συμφωνίες. Άλλαξε τη ζωή σου απομακρύνοντας οτιδήποτε την μπλοκάρει. Έχεις ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με τα κρυμμένα κομμάτια του εαυτού σου. Διοχέτευσε την ενέργειά σου μέσα από το σεξ, το πάθος.

Ερμής στο Ζυγό έως 2 Οκτωβρίου 2019 | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ