Follow us

Η παντελόνα της Δούκισσας Νομικού που θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά

Η παντελόνα που θα αλλάξει το styling σου είναι αυτή που φοράει η Δούκισσα Νομικού.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού NDP Photo Agency

Η Δούκισσα Νομικού προετοιμάζεται για το νέο της τηλεοπτικό ρόλο στην πρωινή ζώνη δίπλα στον Γιώργο Λίαγκα και φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ. Η ίδια, μάλιστα, είναι πολύ ενεργή στα social media δημοσιεύοντας πολλά στιγμιότυπα από τις προετοιμασίες της εκπομπής. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εμείς ξεχωρίσαμε μία φωτογραφία στην οποία φοράει ένα κομμάτι κλειδί, που θα κάνει πιο κολακευτική κάθε εμφάνιση σου.

Η παντελόνα που θα αλλάξει το styling σου είναι αυτή που φοράει η Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού, όπως γράφει στις αναρτήσεις της, έκανε μερικά fittings και από αυτά τα looks ξεχώρισε δύο. Ένα total white και ένα σατινέ φόρεμα σε βαθειά μπλε απόχρωση και halter λαιμόκοψη. Για εμάς, ωστόσο, ξεχωρίζει δικαιωματικά το λευκό μονόχρωμο σύνολο. Η Δούκισσα Νομικου φοράει ένα λευκό crop top συνδυασμένο με μία matching παντελόνα, η οποία είναι το κομμάτι κλειδί για μία άκρως κολακευτική εμφάνιση.

Loading...

Θα αναρωτιέσαι, όμως, γιατί είναι τόσο ξεχωριστή η παντελόνα. Το σχέδιο της ανοίγει σε καμπάνα, χωρίς να είναι υπερβολικά flared προς το τέλος και έτσι αποφεύγεται το 80s look. Αντιθέτως, έχει περισσότερο τη γραμμή wide leg έχοντας μία πιο ομοιόμορφη σιλουέτα, που κολακεύει πολύ περισσότερο από τα κλασικά καμπάνα παντελόνια. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα θελήσεις να φορέσεις μία παντελόνα με το σακάκι σου ή με το crop top σου, φρόντισε να έχει την ίδια γραμμή, καθώς θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ