Follow us

Το σημάδι που αποδεικνύει πως δεν υπάρχουν σύννεφα στον γάμο της Kate Middleton με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Πώς κατάφεραν να δώσουν μία απάντηση για τη φημολογούμενη εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τη Rose Hanbury.

MissBloom TEAM
kate middleton Splash News / Ideal Image

Από τη στιγμή που η Kate Middleton δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο αποκαλύπτει την περιπέτεια που περνά με την υγεία της, οι ειδικοί έχουν ξεκινήσει να αναλύουν τη γλώσσα του σώματος, ώστε να βγάλουν διάφορα συμπεράσματα. Ένα από αυτά είναι πως δεν υπάρχουν σύννεφα στον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Πιο συγκεκριμένα, οι αναλυτές υποστηρίζουν πως το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν πολύ καλά σκηνοθετημένο χωρίς να επιτρέπονται τυχόν λάθη, όπως συνέβη με τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στη γιορτή της μητέρας. Το σημείο, στο οποίο στοχεύουν ωστόσο είναι τα χέρια της πριγκίπισσας της Ουαλίας, τα οποία είχε με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται το δαχτυλίδι αρραβώνων με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, αλλά και η βέρα της. Κάπως έτσι, θέλησαν να βάλουν τέλος στις φημολογίες που θέλουν τον πρίγκιπα να διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με τη Rose Hanbury.

Όσον αφορά στο δαχτυλίδι που πρόσφερε ο πρίγκιπας Williams ως δώρο στον αρραβώνα τους το 2010, πρόκειται ένα πολύ εντυπωσιακό ζαφείρι Κεϋλάνης 12 καρατιών, περιτριγυρισμένο από δώδεκα στρογγυλά διαμάντια, το εν λόγω κόσμημα κρύβει πίσω του μία πολύ ενδιαφέρουσα και τρυφερή ιστορία. Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κληρονόμησε το εν λόγω δαχτυλίδι από την μητέρα του πριγκίπισσα Diana, η οποία είχε φροντίσει να μοιράσει τη συλλογή κοσμημάτων της στους δύο γιούς της, πριν τον αναπάντεχο θάνατο της το 1997.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ