Follow us

Τα παπούτσια του Βλάση Χολέβα είναι η νέα μας εμμονή!

Τα "Made in Greece" αξεσουάρ, στα οποία πρέπει να επενδύσεις!

holevas


Τα "Made in Greece" αξεσουάρ, στα οποία πρέπει να επενδύσεις!

Θα μπορούσαμε να βρούμε δεκάδες λόγους για τους οποίους έχουμε ξετρελαθεί με τα παπούτσια του Βλάση Χολέβα αλλά μάλλον είναι καλύτερα να αφήσουμε πρώτα την εικόνα να μιλήσει από μόνη της.

Τα παπούτσια του Βλάση Χολέβα είναι η νέα μας εμμονή!

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα αγαπημένα μας σχέδια και σίγουρα καταλαβαίνεις αμέσως το γιατί. Οτιδήποτε σχεδιάζει ο Βλάσης Χολέβας είναι αυθεντικό δείγμα εκλεπτυσμένης κομψότητας και καλού γούστου οπότε και τα παπούτσια του δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Ο ίδιος ο σχεδιαστής μίλησε στο MissBloom.gr για τη συλλογή παπουτσιών του, για την οποία επιστρατεύει υψηλής ποιότητας υλικά αλλά και έμπειρους έλληνες τεχνίτες, ώστε να καταλήξει σε ένα τέλειο αποτέλεσμα διεθνών προδιαγραφών.

Τα bridal σχέδια του designer εγγυώνται ότι θα συνοδεύσουν το νυφικό σου με τον καλύτερο τρόπο και θα δώσουν την απαραίτητη δόση λάμψης που απαιτει η περίσταση. Στη συλλογή όμως δεν θα βρεις μόνο τα παραδοσιακά γαμήλια σχέδια αλλά και μερικά ακόμα σε εκρηκτικές αποχρώσεις. Οι φούξια peep - toe γόβες και τα πέδιλα που δένουν με τον εντυπωσιακό φιόγκο στον αστράγαλο έκλεψαν την καρδιά μας από την πρώτη στιγμή.

Τα παπούτσια του Βλάση Χολέβα είναι διαθέσιμα στη Boutique Vlassis Holevas (Αναγνωστοπούλου 11 Κολωνάκι Τ: 210 36 16 167 )

Διάβασε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη του Βλάση Χολέβα στο MissBloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ