Follow us

10 χρόνια MissBloom | 10 από τα άρθρα που προσέλκυσαν περισσότερο κόσμο (+ άλλα 10 στα οποία επιστρέφουν συχνά)

Cheers στην επόμενη δεκαετία!

MissBloom TEAM
ARTICLES

2011 - 2021

Ήταν τα δέκα πιο ιδιαίτερα, δύσκολα, πρωτόγνωρα, πότε γοητευτικά, πότε εξαντλητικά, χρόνια που βιώσαμε όλοι. Δέκα χρόνια με οικονομική κρίση, συνειδητοποίηση του τι εστί κλιματική αλλαγή, πλημμύρες, φωτιές, πανδημία, #ΜένουμεΣπίτι, γυναικοτονίες, #MeToo.

Μια δεκαετία που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Που googl- άραμε λέξεις που ποτέ δεν πιστεύαμε πως θα αναζητούσαμε. Μια δεκαετία που η ενημέρωση είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και η ψυχαγωγία τον δεύτερο αλλά επίσης σημαντικό διότι προσπάθησε να κάνει αυτό τον κόσμο λίγο ομορφότερο και πιο αισιόδοξο. Και όσο ο κόσμος ανταποκρίνεται θετικά στο κάλεσμα αυτής της αισιοδοξίας που έχει λόγο ύπαρξης ώστε να περνάμε καλά, τόσο εμείς θα γράφουμε για όμορφες λέξεις όπως μόδα, ομορφιά, wellness και Celebrity News.

Σε αυτά τα 10 χρόνια, το Missbloom, ωρίμασε και ωριμάζει, μένοντας όμως πάντα πιστό στον τίτλο του και σε όσα αυτός πρεσβεύει. Σε ένα κόσμο που ζητάει την άνθηση και εκείνη τη γλυκιά αθωότητα, σε έναν κόσμο που όλο αλλάζει και που όσο ποτέ η εποχή μας έχει ανάγκη από αισιοδοξία, αυτά είναι μόνο κάποια από τα κείμενα, με τυχαία σειρά, που οι αναγνώστριες του site αγάπησαν λίγο περισσότερο, και που σε κάποιες περιπτώσεις επέστρεφαν σε αυτά για να πάρουν πότε ιδέες για μόδα και ομορφιά, πότε αισιοδοξία μέσα από "ηχηρά" μηνύματα και πότε όμορφες εικόνες.

10 από τα κείμενα στα οποία βλέπουμε μια αγαπημένη επιστροφή

Ανάλυσέ το | Κορονοϊός: Πώς να διαχειριστείς τον παράλογο φόβο

10 χρόνια MissBloom | 10 από τα άρθρα που προσέλκυσαν περισσότερο κόσμο (+ άλλα 10 στα οποία επιστρέφουν συχνά)

Ο φόβος δεν είναι ένα "κακό" συναίσθημα. Απεναντίας, ο φόβος μπορεί να αποβεί σωτήριος σε πολλές συνθήκες. Ο φόβος είναι επικίνδυνος, όταν μας ακινητοποιεί ή όταν μας οδηγεί στην αυτοκαταστροφή. Συνήθως, στη δυτική κοινωνία, ο φόβος αφορά κάποια μη ρεαλιστική σκέψη για το μέλλον.

Ωστόσο, αυτές τις ημέρες, ζούμε μια πρωτόγνωρη και ιδιαίτερα ανησυχητική κατάσταση. Ο ΠΟΥ ανακοίνωσε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια νέα πανδημία, η οποία αφορά σε έναν ιδιαίτερα μεταδοτικό και μη απόλυτα ερμηνεύσιμο ιό. Ο κορονοϊός, δεν είναι πλέον το φαινόμενο που παρακολουθούμε από απόσταση να συμβαίνει στην Κίνα. Πλέον είναι πραγματικότητα όλης της Ελλάδας, της Ευρώπης και του κόσμου. Περισσότερα εδώ

Το δικαίωμα του ageing disgracefully

Demi Moore

Μεγαλώνοντας με αξιοπρέπεια. Και τι σημαίνει αυτό; Ιδού ακόμα ένα επικό debate των ημερών. Πάρτε θέσεις, αν δεν το έχετε ακόμα κάνει, αγαπητοί αποψιολόγοι των social media. Δέστε τις ζώνες σας αξιότιμες κυρίες άνω των δεύτερων άντα. Θα υπάρξουν αναταράξεις (πάντα υπήρχαν).

Η 53χρονη Davina McCall (Αγγλίδα σταρ τηλεπαρουσιάστρια, πρώην μοντέλο με 1.5 M ακόλουθους στο instagram), λοιπόν, εμφανίστηκε πρόσφατα σε δημοφιλές τηλεπαιχνίδι με ένα εξώπλατο, κραυγαλέα κολλητό φόρεμα σε στυλ κομπινεζόν (slip dress) για να προκαλέσει την αναμενόμενη πληθώρα αρνητικών σχολίων. Σείστηκε το Τwitter από ειρωνικές εξυπνάδες, γέμισε το Ιnstagram post της με ωμές προσβολές. Αν δείτε την εμφάνισή της, το πιθανότερο είναι να μην τη θεωρήσετε καλαίσθητη. Περισσότερα εδώ.

5 Ελληνίδες celebrities που άφησαν φυσικά τα γκρίζα μαλλιά τους

τσανακλιδου

Μπορεί η Sarah Jessica Parker στις πρώτες φωτογραφίες του reboot του Sex and the City, η Andie MacDowell και η Helen Mirren στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών 2021 να ανέδειξαν τα φυσικά γκρίζα μαλλιά τη νέα κορυφαία τάση για γυναίκες άνω των 50, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι το νέο μεγάλο trend δεν έχει υιοθετηθεί και εντός συνόρων. Υπάρχουν 5 θαυμάσιες Ελληνίδες που αποφάσισαν να αγκαλιάσουν τα φυσικά γκρίζα μαλλιά τους, εμπνέοντας χιλιάδες γυναίκες σε όλη τη χώρα. Περισσότερα εδώ.

Εριέττα Κούρκουλου | Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Εριέττα Κούρκουλου

"Δεν θα μπορούσα να περιγράψω καλύτερα το ποιος είσαι και το πόσο τυχερή αισθάνομαι που μου έκανες την τιμή να γίνεις το "για πάντα" μου.
Σ´αγαπώ όσο τίποτα! Χρόνια Πολλά Αγάπη μου!!!!", Τον πρώτο καρπό του έρωτά τους περιμένουν η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης, που σε λίγους μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Μάλιστα, χθες 26 Οκτωβρίου ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για την οικογένειά τους, καθώς ο επιχειρηματίας είχε τα γενέθλιά του. Περισσότερα εδώ.

Editorial | Η Βανέσα Βενέτη μιλάει για το παιδί της, το transition, το βιασμό της, τον έρωτα, τη βλακεία, τις αγωγές που θα κάνει (+για πολλές ακόμα άβολες αλήθειες)

Βανέσα Βενέτη

​Στη δεκαετή μου πορεία στον χώρο των Media, έχω έρθει σε επαφή με πάρα πολλούς ανθρώπους που είναι ευρέως γνωστοί. Η δουλειά μου, και ειδικότερα μέσω των συνεντεύξεων, δεν ήταν ποτέ απλώς να διεκπεραιώσω ένα κείμενο ή να κάνω ένα αφιέρωμα. Πάντα ήθελα να καταλάβω όσο περισσότερο γίνεται το άτομο με το οποίο συνομιλώ και οι λόγοι ήταν και είναι πολλοί. Αυτή τη φορά, όμως, ήταν αλλιώς. Περισσότερα εδώ.

8 Ελληνίδες που μοιράστηκαν με το κοινό τη δυσβάσταχτη εμπειρία της αποβολής

Σίσσυ Χρηστίδου

Όσες το έχουν βιώσει έχουν δηλώσει πως ήταν ό,τι χειρότερο τούς έχει συμβεί. Η χαρά του πρώτου θετικού τεστ εγκυμοσύνης διαδέχεται σχεδόν ακαριαία τη θλίψη της απώλειας, γιατί ακόμα κι αν δεν έχεις αγκαλιάσει, δεν έχεις δει και δεν έχεις μυρίσει το παιδί σου, δεν σημαίνει πως δεν το έχεις νιώσει, δεν το έχεις ακούσει, δεν το έχεις αγαπήσει. Οι γυναίκες που ακολουθούν, βρήκαν τη δύναμη να μοιραστούν με το κοινό τη δυσάρεστη εμπειρία μιας αποβολής, που μπορεί για σένα που το διαβάζεις αυτή τη στιγμή να είναι αυτό που χρειαζόσουν να ακούσεις, για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, να θρηνήσεις την άδεια αγκαλιά σου και να θυμηθείς πως οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά. Περισσότερα εδώ.

Ο ορισμός του empowerment | Είναι ο λογαριασμός της Εριέττας Κούρκουλου στο Instagram ένας από αυτούς που αξίζει να ακολουθήσεις; Ναι, είναι

Εριέττα Κουρκουλου

Είδηση είναι ό, τι αξίζει να μεταδοθεί και στην εποχή της ταχύτητας και των social media έχουν αλλάξει κατά πολύ οι ισορροπίες. Παρόλα αυτά, ακόμα και στις γρήγορες και για πολλούς άχρηστες πληροφορίες που κυκλοφορούν σε προσωπικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν πάντα content που όχι απλά αξίζουν να αναπαραχθούν αλλά και να γίνουν viral. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το account της Εριέττας Κούρκουλου ή αλλιώς της κοπέλας που όταν έκανε δημόσιο το προφίλ της εμψύχωσε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Και όλα αυτά όχι για likes. Αλλά για περιεχόμενο. Περισσότερα εδώ.

Σοφία Μπεκατώρου | Το empowering μήνυμα στο Instagram μετά τις ομιλίες της

Σοφία Μπεκατώρου |

Ήταν αρχές Ιανουαρίου όταν η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε για πρώτη φορά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στον χώρο του αθλητισμού, πυροδοτώντας το ελληνικό κίνημα του me too που ακολούθησε. Τέσσερις περίπου μήνες μετά, η Χρυσή Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοίας, μίλησε με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών για το εν λόγω κίνημα, στέλνοντας για μια ακόμη φορά το δικό της μήνυμα ενδυνάμωσης. Περισσότερα εδώ.

Ζέτα Δούκα | Το γράμμα στην κυτταρίτιδά της και το δυνατό μήνυμα - γροθιά στο bodyshaming

Ζέτα Δούκα

Με μία δυνατή καλοκαιρινή φωτογραφία από τον φακό της φίλης της Μαρίας Ναυπλιώτου σε μία παραλία της Αστυπάλαιας, η ηθοποιός Ζέτα Δούκα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για την εικόνα του εαυτού μας, προτρέποντάς μας να τον αγαπήσουμε όπως ακριβώς είναι.

Σε ένα μακροσκελές κείμενο, η ηθοποιός έγραψε ένα γράμμα στην κυτταρίτιδα με σκοπό να υπογραμμίσει τη σημασία της αποδοχής του εαυτού μας, με την ίδια να αποφεύγει φέτος να κρύψει το σημείο του σώματός της που έχει από τότε που άφησε την εφηβική της ηλικία, όπως λέει χαρακτηριστικά. Περισσότερα εδώ.

Όλοι μιλούν για τον συγκλονιστικό μονόλογο της Cynthia Nixon που έγινε viral | "Να είσαι κυρία, είπαν..."

Loading...

"Be A Lady, They Said" ή αλλιώς αυτός είναι ο ουσιαστικός τίτλος του video project του περιοδικού "girls.girls.girls" το οποίο έγινε viral και ευτυχώς έγινε viral διότι μεταφέρει ένα σημαντικό και δυνατό μήνυμα που στοχεύει να βάλει σε δεύτερες, τρίτες και τέταρτες σκέψεις.

Στον -σχεδόν- τρίλεπτο μονόλογό της, η Cynthia Nixon αναφέρεται σε όλα τα καταναγκαστικά και αντιφατικά στοιχεία που δυστυχώς "πρέπει" να συνθέτουν το προφίλ της γυναίκας. Αν και 2020, μιλάμε ακόμα για υποχρεώσεις της γυναίκας και πράγματα που "πρέπει" να κάνει προκειμένου να είναι και να παραμένει ελκυστική αλλά ταυτόχρονα να είναι και σεμνή. Σε όλο αυτό φυσικά, θα πρέπει να διατηρεί πάντα την ισορροπία προκειμένου να μην χαρακτηριστεί τρελή, ακραία φεμινίστρια, χαζή, δύσκολη, υστερική σκύλα. Περισσότερα εδώ.

10 από τα κείμενα που διαβάστηκαν περισσότερο

Οι influencers αποφάσισαν | Αυτό είναι το χρώμα που θα φορέσουμε όλες τον χειμώνα

fashion

Εάν ανήκεις στις fashionistas που παρακολουθούν πιστά τις νέες τάσεις που παρουσιάζονται στον κόσμο της μόδας κάθε σεζόν, θα γνωρίζεις σίγουρα πως φέτος τα χρώματα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Έντονες αποχρώσεις όπως το πράσινο, το κόκκινο και το κίτρινο έρχονται να εμπλουτίσουν τη φθινοπωρινή και χειμερινή γκαρνταρόμπα σου με θετικά vibes και ενέργεια. Περισσότερα εδώ.

Προς υπεράσπιση του full face makeup της Kim Kardashian στο Met Gala 2021

Kim Kardashian

Το κόκκινο (λευκό ή ροζ ) χαλί του Met Gala είναι το πιο πρόσφορο έδαφος για τη δημιουργικότητα των σχεδιαστών και των stylists, αφού χάρη στα θέματα-challenges κάθε χρονιάς μπορούν να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να εκφραστούν δίχως περιορισμούς. Κάθε statement, ανεξαρτήτως πόσο extravagant ή αμφιλεγόμενο είναι- έχει πάντα μια θέση στα σκαλιά του Met και η Kim Kardashian το ξέρει καλά αυτό. Περισσότερα εδώ.

Τα φθινοπωρινά χρώματα στα νύχια που επιλέγουν οι celebrities ξανά και ξανά

Jennifer Lopez takes her daugther out shopping this morning in New York City

Πολλές φορές ανατρέχουμε στις αγαπημένες μας stars, ξεκλέβοντας ιδέες από τα μοναδικά beauty looks τους. Αν δεν ξέρουν άλλωστε εκείνες τι είναι in κάθε φορά, που περιτρυγυρίζονται από τους πιο δημοφιλείς και ταλαντούχους experts, ποιος ξέρει; Έτσι, κάθε φορά που ανεβάζουν κάποια φωτογραφία από το μανικιούρ τους (ή απ᾽τα χτενίσματα τους, αλλά αυτό αφορά άλλο άρθρο) εμείς σπεύδουμε να δούμε ποιο χρώμα επέλεξαν ώστε να πάρουμε ιδέες για τα επόμενα μανικιούρ μας. Περισσότερα εδώ.

Είναι επίσημο | Αυτά είναι τα 20 χρώματα μαλλιών που κολακεύουν κάθε μελαχρινή

Meghan Markle

Κάθε νέα σεζόν σηματοδοτείται από μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά. Αν δεν πήρες τελικά απόφαση να αλλάξεις το μήκος τους, κόβοντάς τα σε ένα κομψό μακρύ καρέ ή υιοθετώντας την τάση των extra long hair προσθέτοντας εξτένσιονς, τότε σίγουρα θα έχεις μπει στη διαδικασία να σκέφτεσαι πώς να βάψεις τα μαλλιά σου για να ανανεωθείς. Ρίξε μια ματιά στην επιδερμίδα σου: Είσαι μελαχρινή με σταρένια επιδερμίδα; Αν ναι, πάρε χαρτί και μολύβι -θα το χρειαστείς, πίστεψέ μας- και σημείωσε ποια είναι τα 10 πιο κολακευτικά χρώματα μαλλιών για μελαχρινές. Θυμήσου εδώ.

Χριστίνα Κοντοβά | Φωτογραφίζει τη μικρή Ada και στέλνει ένα οικολογικό μήνυμα

Χριστίνα Κοντοβά

Στην Ουγκάντα βρέθηκε και πάλι η Χριστίνα Κοντοβά, καθώς τον τελευταίο 1,5 περίπου χρόνο μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αθήνας (όπου επιστρέφει για να διευεθετήσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις) και της χώρας της Αφρικής από την οποία κατάγεται η μικρή Ada. Πρόκειται για το κοριτσάκι που θα υιοθετήσει, του οποίου είναι ήδη ανάδοχη μητέρα. Περισσότερα εδώ.

Μαρίνα Παντζοπούλου και Μπιάνκα Κρασσά | Οι 6χρονες κατάξανθες κόρες των Μενεγάκη και Καγιά μοιάζουν σαν αδερφές

Μπιάνκα Κρασσά και Μαρίνα Παντζοπούλου | Οι 6χρονες κατάξανθες κόρες των Μενεγάκη και Καγιά μοιάζουν σαν αδερφές

Σαν αδερφές μοιάζουν η μικρότερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνα Παντζοπούλου, με εκείνη της Βίκυς Καγιά, Μπιάνκα Κρασσά.

"Ξέρεις τι μου λένε; Πόσο μοιάζει το παιδί σου με της Βίκυς!" είχε πει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής "Ελένη" όταν φιλοξένησε τη Βίκυ Καγιά στο πλατό, για να λάβει από εκείνη την επιβεβαιωτική απάντηση "Σαν αδερφάκια είναι οι μικρές μας, ε;" Περισσότερα εδώ.

Ρούχα για το σπίτι | 5 κομμάτια που δεν φανταζόσουν πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς

young-brunette-woman-in-home-interior-picture-id520861785

Οι στιλιστικές εμφανίσεις στο σπίτι συνεχίζονται (ας το δούμε ως fashion challenge) και δεν πρέπει να χάσεις τη δημιουργικότητά σου. Σίγουρα έχεις πολλές επιλογές, μια γκαρνταρόμπα γεμάτη ρούχα για το σπίτι που μπορεί να μην φανταζόσουν πως μπορείς να εκμεταλλευτείς. Mην ποντάρεις μόνο στις safe επιλογές, οι οποίες είναι πιτζάμες, φόρμες, sweaters. Όλη η διαδικασία του να ντυθείς και να πειραματιστείς θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σου, για αυτό και πρέπει να το κάνεις. Περισσότερα εδώ.

Τι φορούν οι 10 Ελληνίδες influencers και celebrities στη "Μετακίνηση 6"; 10 looks που θα σε εμπνεύσουν

Αθηνά Οικονομάκου

Σίγουρα, όταν σκέφτεσαι να πας για περπάτημα, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι να φορέσεις τις πιο άνετες φόρμες της ντουλάπας σου. Ωστόσο αυτή δεν είναι η μοναδική επιλογή που μπορείς να κάνεις. Εάν θέλεις να νιώσεις καλύτερα, ένα περιποιημένο look θα αλλάξει αμέσως την ψυχολογία σου. Περισσότερα εδώ.

Σωτήρης Κοντιζάς | Φωτογραφίες από το cozy σπίτι στο οποίο μένει με την οικογένειά του

Σωτήρης Κοντιζάς

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων τηλεοπτικών σεζόν δεν είναι άλλο από τον Σωτήρη Κοντιζά, που απασχόλησε τα media κυρίως μέσα από τη συμμετοχή του στο show μαγειρικής του Star, MasterChef. Ο σεφ, εκτός από ένας πολύ επιτυχημένος στον χώρο του επαγγελματίας, είναι και ένας αφοσιωμένος σύζυγος και ένας περήφανος μπαμπάς, παρόλο που σπάνια εκθέτει την προσωπική του ζωή στα μέσα. Περισσότερα εδώ.

Ελένη Μενεγάκη | Η στιλιστική εξέλιξή της τα τελευταία 30 χρόνια

Ελένη Μενεγάκη

Την αποχώρησή της από τον Alpha έπειτα από 15 χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό ανακοίνωσε στις 21 Μαΐου 2020, η Ελένη Μενεγάκη. Όπως είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, δεν επρόκειτο να τη δούμε σε κάποιο τηλεοπτικό project για μια τουλάχιστον σεζόν. Τηρώντας όσα είχε πει, απείχε από την TV φέτος, ενώ τώρα επέστρεψε σε νέα τηλεοπτική στέγη, αυτή του Mega. Περισσότερα εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ