Follow us

Jennifer Aniston | Τι προβλήματα υγείας προκαλεί η δίαιτα που ακολουθεί;

Πολλές διασημότητες του εξωτερικού έχουν δοκιμάσει την δίαιτα 16:8 και δες τι προβλήματα υγείας προκαλεί.

MissBloom TEAM
aniston Splash News/ Ideal Image

Η Jennifer Aniston διανύει το 55ο έτος της ηλικίας της, και συνεχίζει να διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της, που είχε όταν ακόμη πρωταγωνιστούσε στο εμβληματικό σήριαλ Friends.

Μια εξαιρετικά δημοφιλής μέθοδος διαλειμματικής νηστείας που χρησιμοποιείται από διασημότητες όπως η Jennifer Aniston, η Heidi Klum και η Jennifer Lopez έχει συνδεθεί με σοβαρά αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακού θανάτου, μέσω μιας πρόσφατα δημοσιευμένης μελέτης.

Οι χρήστες της δίαιτας 16:8 - στην οποία κάποιος τρώει μόνο κατά τη διάρκεια ενός οκτάωρου και νηστεύει για τις υπόλοιπες 16 ώρες την ημέρα - διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο 91% να πεθάνουν από καρδιακές παθήσεις σε σύγκριση με εκείνους που τρώνε σε περιόδους 12 ή 16 ωρών, αναφέρει η South West News Service.

Δίαιτα 16/8: Την ακολουθεί η Jennifer Aniston

Σε έρευνα που παρουσιάστηκε από την Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρείας για την Επιδημιολογία και την Πρόληψη│Lifestyle and Cardiometabolic Scientific Sessions 2024 στο Σικάγο, οι ερευνητές ανέλυσαν τις διατροφικές συνήθειες περισσότερων από 20.000 ενηλίκων στις ΗΠΑ - με μέση ηλικία τα 49 - σε μια διάμεση περίοδο οκτώ ετών.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ