Follow us

Η Bella Hadid λατρεύει αυτό το αθλητικό brand | Βρήκαμε όλα τα sneakers της

Η Adidas έχει κλέψει την καρδιά της και αυτά είναι τα sneakers που λατρεύει περισσότερο.

bella haid Splash News / Ideal Image

Στο street style της έχουμε δει τους πιο απρόσμενους στιλιστικούς συνδυασμούς, ενώ είναι από τις πρώτες fashionistas που υιοθέτησε την Y2K αισθητική των '00s. Τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει τις πασαρέλες, περπατώντας σε κάθε σημαντικό fashion show αλλά και πρωταγωνιστώντας σε διαφημιστικές καμπάνιες και εξώφυλλα. Ο λόγος για την Bella Hadid, η οποία έχει αναδειχθεί σε ένα fashion icon, υιοθετώντας ακόμα και τις πιο δύσκολες και διφορούμενες τάσεις. Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα red carpet looks της, με τολμηρές vintage αλλά και νέες δημιουργίες, που βάζουν φωτιά στα φλας και τις πωλήσεις στη βιομηχανία της μόδας.

Τη δική μας προσοχή, ωστόσο, κέντρισε με την πλούσια συλλογή παπουτσιών της, στην οποία θα βρεις τόσο τάσεις όσο και διαχρονικά κομμάτια που μπορείς να φοράς κάθε σεζόν. Ό,τι και αν ψάχνεις είτε κάτι επίσημο είτε κάτι καθημερινό είναι σίγουρο, πως θα το βρεις στην γκαρνταρόμπα της Bella Hadid. Παρ΄όλα αυτά, όταν δεν φοράει ενδιαφέροντα πέδιλα ή chunky μπότες, η Bella Hadid προτιμάει τα sneakers και οι τελευταίες της εμφανίσεις το αποδεικνύουν. Μάλιστα, η ίδια λατρεύει ένα συγκεκριμένο brand, στο οποίο έχει επενδύσει για να χτίσει τη συλλογή της. Το supermodel λατρεύει την Adidas και έχει περισσότερα από δύο σχέδια της στην γκαρνταρόμπα της.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα sneakers της Adidas που έχει φορέσει η Bella Hadid ξανά και ξανά και θα θες και εσύ να τα κάνεις δικά σου.

Τα Adidas sneakers που λατρεύει η Bella Hadid

Η Bella Hadid λατρεύει το κλασικό σχέδιο των sneakers της Adidas και θα τη δεις πολλές φορές με τα Samba Classic.

Η Bella Hadid λατρεύει αυτό το αθλητικό brand | Βρήκαμε όλα τα sneakers της

Θα τα βρεις εδώ.

Η ίδια, ωστόσο, της αρέσει να πειραματίζεται με τα χρώματα και τα Adidas x Wales Bonner Japan sneakers ήταν η ιδανική επιλογή.

Bella Hadid

Θα τα βρεις εδώ.

Τέλος, λατρεύει τα Adidas Forum Low Candace Parker διότι προσθέτουν το cool vibe του streetwear που χαρακτηρίζει το καθημερινό της ντύσιμό της.

Bella Hadid

Θα τα βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ