Follow us

Καλεσμένη σε γάμο - Celebrity Edition | Τα καλύτερα looks των διάσημων

Βρήκαμε τα πιο glamorous looks των celebrities από τους γάμους που παρευρέθηκαν και δεν πρέπει να τα χάσεις.

Καλεσμένη σε γάμο - Celebrity Edition | Τα καλύτερα looks των διάσημων  (megan fox) Splash/Ideal Images

Ανάμεσα στα hot topics σε οποιοδήποτε τραπέζι και αν καθίσω τις τελευταίες ημέρες ένα ξεχωρίζει δικαιωματικά. Σχεδόν όλοι τις επόμενες εβδομάδες και μήνες έχουμε να πάμε σε κάποιο γάμο, είτε ως καλεσμένοι είτε ως κουμπάροι. Έτσι το dress code μάς απασχολεί και η κάθε μία μοιράζεται τη δική της στιλιστική άποψη, το φόρεμα ή το σύνολο που πρόκειται να φορέσει, τα fashion brands που αναζήτησε, τα tips που θα ακολουθήσει για να ξεχωρίσει και άλλα τόσα. Με την wedding season να είναι εδώ δεν θα μπορούσα και εγώ να μην κάνω λόγο για τη συγκεκριμένη περίσταση και τις ενδυματολογικές προτάσεις.

Αυτή τη φορά, όμως, θα σου μιλήσω για τις στιλιστικές επιλογές που έχουν κάνει οι celebrities. Με αφορμή την τρίτη τελετή για το γάμο της Kourtney Kardashian και του Travis Barker δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στα looks που φόρεσαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι. Κάπως έτσι ξεχυθήκαμε σε μία αναζήτηση για να ξεχωρίσουμε τις καλύτερες εμφανίσεις των διάσημων από τους γάμους, στους, οποίους παρευρέθηκαν.

Celebrities | Τα looks τους στους γάμους είναι ό,τι χρειάζεσαι για στιλιστική έμπνευση

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα looks και είμαστε σίγουρες πως θα σου προσφέρουν μεγάλη στιλιστική έμπνευση για τις δικές σου επίσημες εμφανίσεις. Ξεχωρίζουν οι φλοράλ δημιουργίες, ενώ οι στενές με τις πιο αέρινες σιλουέτες συναγωνίζονται επάξια και το glamour των εμφανίσεων τους δεν θα σε αφήσουν ανεπηρέαστη.

-Megan Fox

Loading...

-Khloe Kardashian

Loading...

-Kendall Jenner

Loading...

-Chrissy Teigen

Loading...

-Miranda Kerr

Loading...

-Emily Ratajkowski

Loading...

-Kylie Jenner

Loading...

-Hailey Bieber

Loading...

-Ariana Grande

Loading...

-Eva Longoria

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ