Follow us

Τα πιο κομψά μπικίνι για εσένα που δεν θέλεις ενοχλητικά σημάδια στο μαύρισμά σου

Τα ιδανικά μπικίνι για εσένα που θέλεις να πετύχεις το τέλειο μαύρισμα.

μαγιο iStock

Όσες γυναίκες υπάρχουν στον κόσμο, άλλες τόσες διαφορετικές απαντήσεις υπάρχουν στην ερώτηση "Ποιο είναι το ιδανικό μαγιό;”. Αυτό βέβαια είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού η καθεμία από εμάς έχει τις δικές τις προτιμήσεις, ανάγκες και αισθητική με βάση τα οποία επιλέγει τι θα φορέσει στην εκάστοτε περίσταση. Ανάμεσα στις fashionistas βέβαια υπάρχουν και εκείνες που απολαμβάνουν να κάθονται στον ήλιο μέχρι να αποκτήσουν το πολυπόθητο μαύρισμα στην επιδερμίδα τους. Συνεπώς, θέλουν να προσθέσουν στη συλλογή τους μπικίνι που δε θα αφήσουν ανεπιθύμητα σημάδια από τον ήλιο.

Διαβάστε Επίσης

Μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι τα μπικίνι με στράπλες τοπ, ώστε να νιώθεις άνετα ακόμα και όταν βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα. Εναλλακτικά, προτίμησε ένα μπικίνι με spaghetti straps, δηλαδή πολύ λεπτές τιράντες οι οποίες αφήνουν πολύ διακριτικά σημάδια ή που μπορείς να βγάζεις όταν κάνεις ηλιοθεραπεία.

Διαβάστε Επίσης

Για εσένα που χρειάζεσαι υποστήριξη στο σουτιέν του μαγιό σου, αλλά δεν θέλεις τα εν λόγω σημάδια στο μαύρισμα, τα μπικίνι με αποσπώμενα κορδόνια είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι, αφού μπορείς να τα αφαιρέσεις όσο απολαμβάνεις τον ήλιο. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το bottom του μαγιό. Μπορείς να επιλέξεις δηλαδή είτε ένα με κορδόνια που λύνονται –θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική ώστε να μη συμβεί κάποιο ατύχημα- είτε να προτιμήσεις ένα μαγιό που στις άκρες έχει λεπτό ύφασμα.

Editor's Picks

Σουτιέν Μπικίνι Balconette Chic Bamboo Tezenis

Μπικίνι Σλιπ Chic Bamboo Tezenis

Στράπλες Σουτιέν Μαγιό με Διαβαθμισμένη Ενίσχυση Alicante Cazledonia

Ψηλό Brazillian Σλιπ Μαγιό με Λουλούδια Alicante Calzedonia

Bikini top Triumph

Bikini bottom Triumph

Bikini top και bikini bottom Yamamay

Σουτιέν μπικίνι με σούρα και καρό vichy Oysho

Ψηλόμεσο σλιπ μπικίνι με καρό vichy Oysho

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ