Follow us

Η Εβελίνα Νικόλιζα φόρεσε το πιο κολακευτικό λευκό φόρεμα του καλοκαιριού

Η Εβελίνα Νικόλιζα με το λευκό φόρεμα που δεν θα σταματάς να φοράς το καλοκαίρι.

evelina_nikoliza Instagram @evelina_nikoliza

Ένας από τους πρωταγωνιστές του καλοκαιρινού ντυσίματος είναι το λευκό φόρεμα, που έρχεται να αντικαταστήσει με μεγάλη επιτυχία το μικρό μαύρο φόρεμα. Πρόκειται για ένα διαχρονικό, κομψό και πάντα επίκαιρο one piece που πρόκειται να σε βοηθήσει να ντυθείς κομψά, όποια κι αν είναι η περίσταση. Φυσικά, ως ενημερωμένη fashionista, το λευκό φόρεμα είναι μία από τις must have αγορές της σεζόν και η Εβελίνα Νικόλιζα φόρεσε πρόσφατα το ιδανικό για το φετινό καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Νικόλιζα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες που τη δείχνουν να φορά ένα midi λευκό φόρεμα με cut-outs από τη νέα συλλογή της Pink Woman, το οποίο συνδύασε με λευκά platform shoes. Το total white look της είναι άκρως καλοκαιρινό και πολύ κομψό.

Το λευκό φόρεμα μάλιστα μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις. Μία εξαίρεση είναι απλώς ο γάμος, όπου το dress code δεν επιτρέπει στις καλεσμένες να φορέσουν λευκό. Μπορείς όμως να το φορέσεις σε casual περιστάσεις στην πόλη και το νησί, είτε με flat παπούτσια είτε με ψηλοτάκουνα, ανάλογα με το στιλ σου. Μπορείς μάλιστα να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Εβελίνας Νικόλιζα και να δημιουργήσεις δηλαδή ένα λευκό μονοχρωματικό σύνολο ή αντιθέτως να συνδυάσεις το φόρεμά σου με χρωματιστά αξεσουάρ για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης

Editor's Picks

Maxi φόρεμα με διάτρητα σχέδια Pink Woman

Maxi φόρεμα με ανοιχτή πλάτη Pink Woman

Μίνι φόρεμα με κέντημα αζούρ και άνοιγμα Pink Woman

Μίνι σεμιζιέ φόρεμα με βολάν Pink Woman

Maxi φόρεμα με βολάν και άνοιγμα στην πλάτη Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ