Follow us

3 skincare λάθη που κάνουν -σχεδόν- όλες οι influencers

Ίσως αυτά τα λάθη να είναι ο λόγος που η επιδερμίδα σου δεν καταφέρνει να δείχνει ποτέ αψεγάδιαστη.

skincare Splash News/Ideal Image

Μαθαίνουν πρώτες όλα τα internet beauty trends και μάλιστα πολλές φορές τα δημιουργούν οι ίδιες. Είναι καλά ενημερωμένες και δημιουργικές, αλλά έχουν ένα ελάττωμα. Πολλές φορές για χάρη ενός aesthetically pleasing βίντεο, πέφτουν σε skincare "παγίδες". Ακολουθούν τα τρία πιο συχνά λάθη, που κάνουν -σχεδόν- όλες οι influencers:

Τea Tree | 5 δοκιμασμένα προϊόντα με έλαιο τεϊόδεντρου για αποτελεσματική μείωση της ακμής

1. Ακουμπούν το dropper του serum στο πρόσωπό τους

Σίγουρα έχεις δει φωτογραφίες και βίντεο influencers να "σέρνουν" την πιπέτα του ορού στο πρόσωπό τους. Το ξέρουμε ότι δείχνει ινσταγκραμικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι μέγα λάθος, καθώς υπάρχει κίνδυνος να μολυνθεί το σερούμ, όταν κλείσει ξανά το προϊόν.

Do the right thing: Χρησιμοποίησε το dropper για να συλλέξεις την ποσότητα που θέλεις και έπειτα ρίξε το προϊόν στις παλάμες σου, πριν το εφαρμόσεις στο πρόσωπο.

3 πολύ συχνά skincare λάθη που σε κάνουν να ξοδεύεις χωρίς λόγο χρήματα

2. Ψεκάζουν το mist στο τέλος της ρουτίνας τους

Αν παρακολουθείς skincare Youtube ή TikTok, τότε σίγουρα θα έχει παρατηρήσει πως πολλές influencers, αλλά και celebrities έχουν ως τελευταίο βήμα της ρουτίνας τους, την εφαρμογή του mist. Μπορεί να είναι εξαιρετικά αναζωογονητικό, όμως είναι απλά πέταμα χρημάτων κι αυτό γιατί η λεπτόρρευστη υφή του δεν μπορεί να διαπεράσει το έλαιο ή την κρέμα που έχει εφαρμοστεί προηγουμένως κι έτσι δεν απορροφάται από την επιδερμίδα.

Do the right thing: Εφάρμοσε το mist αμέσως μετά τον καθαρισμό για να κρατήσεις την επιδερμίδα σου ελαφρώς νωπή και να πετύχεις ακόμα καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης που θα εφαρμόσεις στη συνέχεια.

Για να μάθεις το τρίτο skincare λάθος που κάνουν οι περισσότερες influencers, δες το βίντεο που ακολουθεί:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ