Follow us

Το viral, clean άρωμα που θα σε κάνει να μυρίζεις όπως ένα γνήσιο french girl

Αυτό είναι το άρωμα καθαριότητας που έχει ξετρελάνει τις Γαλλίδες.

Mara Lafontan Splash News / Ideal Image

Είναι γεγονός ότι οι Γαλλίδες έχουν τη δική τους, μοναδική αισθητική στα πάντα: από τα ρούχα και το μακιγιάζ ή τα μαλλιά τους, μέχρι τη διακόσμηση του σπιτιού τους αλλά και το πώς επιλέγουν να μυρίζουν. Το "Je ne sais quoi" στιλ ή το "The french girl aesthetic" άλλωστε είναι δύο διαφορετικοί όροι που όμως αναφέρονται σε ένα πράγμα: αυτό το signature french style που τόσο πολύ αντιγράφεται διαχρονικά, ανά τον κόσμο.

Αν σου αρέσει η μυρωδιά του ταλκ, τότε αυτές οι πουδρέ κρέμες σώματος θα σε ξετρελάνουν

Σε ό,τι αφορά τα αρώματα που επιλέγουν, είναι γνωστό ότι οι Γαλλίδες μένουν σταθερές σε μια μυρωδιά που κάνουν "δική τους". Με λίγα λόγια, αγοράζουν και είναι πιστές σε ένα μόνο άρωμα το οποίο φορούν όλο τον χρόνο, ανεξαρτήτως περιστάσεων, μια τακτική εξάλλου που είναι σύμφωνη με την πιο λιτή, μίνιμαλ αισθητική που διαπνέει ολόκληρη τη ζωή τους. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίθεση με τον υπόλοιπο κόσμο που συνηθίζει να έχει πάνω από 4-5 αρώματα στο μπουντουάρ του και να τα εναλλάσσει ανάλογα με τη διάθεση - κάτι που κάνουμε πολύ κι εμείς οι Έλληνες.

Λατρεύεις τη μυρωδιά του ταλκ; 5 πουδρέ αρώματα που θα κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται τι φοράς

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι ωστόσο τι νότες επιλέγουν να αναζητούν σε ένα άρωμα, ανακαλύψαμε ότι στην πλειονότητά τους οι Γαλλίδες λατρεύουν τις "καθαρές" μυρωδιές που αποπνέουν καθαριότητα και φρεσκάδα. Το musk και οι νότες από λευκά λουλούδια, συνδυαστικά με το σανδαλόξυλο ανήκουν στο top των προτιμήσεών τους. Μάλιστα, το ιδιαίτερο άρωμα που βρίσκεται μονίμως στο Νο.1 των πωλήσεων σε ολόκληρη τη Γαλλία είναι το Pure Musc του Narciso Rodriguez, ο ορισμός του "λευκού", clean αρώματος που άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα κοκτέιλ μόσχου. Οι διαφορετικές νότες του musk μπλέκονται με λουλουδένιες νότες και μια συμφωνία κασμίρ που κάνει το συγκεκριμένο άρωμα εξαιρετικά φινετσάτο και φρέσκο - όπως ακριβώς και μια Γαλλίδα.

Το άρωμα:

Το viral, clean άρωμα που θα σε κάνει να μυρίζεις όπως ένα γνήσιο french girl

Δες κι εδώ περισσότερα "λευκά" αρώματα που μυρίζουν σαν φρεσκοπλυμένα ρούχα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ