Follow us

Despoina’s Notebook No 17

Η Δέσποινα Καμπούρη αποκαλύπτει τον αγαπημένο της τύπο άνδρα, χαιρετίζει τις δυναμικές single moms και τραγουδάει με Κοκκίνου, Βανδή και Σάκη!


Σήμερα θα ήθελα να γράψω για τον αντρικό εγωισμό και για τις μαμάδες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους. Μην αναρωτιέστε πώς μου ήρθε αυτό. Σας είχα πει από την αρχή ότι κάθε τι που ερεθίζει τις κεραίες μου στην καθημερινότητά μου, στις σχέσεις μου με τους φίλους μου, στους ανθρώπους που παρατηρώ στο δρόμο, είναι πράγματα που με κάνουν να σκέφτομαι συνεχώς πόσο διαφορετικές είναι οι ζωές μας, αλλά ταυτόχρονα πόσο «κοινά» συναισθήματα μπορούν να μας δημιουργηθούν.

Προσπαθούσα να αποφασίσω αν τελικά μ’ αρέσουν οι εγωιστές άνδρες. Κάποτε, μου άρεσαν… Μικρή ανόητη παιδούλα… σαν κάποια κοριτσόπουλα που «κολλάνε» με τους τύπους που τις απορρίπτουν. Εντελώς παιδιάστικη συμπεριφορά που είναι απολύτως φυσιολογικό να συμβαίνει σε μικρές ηλικίες. Όμως όσο μεγαλώνω αισθάνομαι ότι αλλάζουν ριζικά τα θέλω μου. Πρόσφατα λοιπόν κατέληξα στο συμπέρασμα ότι απεχθάνομαι τους υπέρμετρα εγωιστές άνδρες. Ισως εσείς φίλες μου να τους θεωρείτε γοητευτικούς, όμως πραγματικά πιστεύω ότι ο εγωισμός είναι ένα γυναικείο προνόμιο. Τελικά, ο τύπος άνδρα που με γοητεύει είναι αυτός που γίνεται λιώμα για την αγάπη του. Αυτός που θα παρακαλέσει, θα προσπαθήσει, θα παραδεχτεί τον έρωτά του και θα θυσιαστεί γι’ αυτόν. Που δε θα κρατήσει τη μύτη του ψηλά ούτε ένα δευτερόλεπτο. Αλλιώς σε τι θα διέφερε από τη γυναίκα; Ειλικρινά θα με ενδιέφερε να μου πείτε κι εσείς τη γνώμη σας. Μήπως υπερβάλλω; Μπορεί… Πάντως επιμένω ότι μόνο αυτοί οι άντρες αξίζουν χώρο στην καρδιά μας και στη ζωή μας. Αλλιώς φίλες μου, είμαστε άξιες της μοίρας μας… της καθόλου εγωιστικής μας μοίρας.

Αυτό το post θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλες τις single moms, στις μαμάδες που επέλεξαν να χωρίσουν έχοντας ένα παιδάκι, στις μαμάδες που εγκαταλήφθηκαν, στις μαμάδες που μεγαλώνουν μόνες τους το παιδί τους. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο να μεγαλώνει μία μαμά μόνη της το παιδί της. Και επίσης δεν υπάρχει χειρότερη πάστα ανθρώπων από τους «μπαμπάδες» που τις εγκαταλείπουν με τον… σπόρο τους. Σας θαυμάζω κυρίες μου, όπως θαυμάζω κι εσάς που έτυχε να μην είστε ευτυχισμένες και προτιμήσατε να φύγετε και να σταθείτε μόνες σας στα πόδια σας. Ακόμη κι αν οι σχέσεις με τον «μπαμπά» είναι άψογες, ο δρόμος της ανατροφής του παιδιού είναι μοναχικός και απόλυτα μαμαδίστικος. Ισως γι’ αυτό ο καλός Θεούλης τις κατασκεύασε δυνατές και ανθεκτικές, έτοιμες να αντιμετωπίσουν την κάθε δυσκολία και έτοιμες να προστατέψουν το μικρό τους σαν λέαινες. Εύχομαι να έχουν καλά Χριστούγεννα, να είναι χαρούμενες και να μη λείψει τίποτα στα παιδάκια τους. Αυτές είναι οι σύγχρονες ηρωίδες και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Πριν λίγες μέρες αποφάσισα να το ρίξω λίγο έξω με τις φίλες μου. Τι λίγο δηλαδή; Μετά από πολύ καιρό του έδωσα και κατάλαβε. Παρασκευή βράδυ στο Fever για να δω την αγαπημένη μου φίλη Έλλη, εκεί βεβαίως και η μοναδική Δέσποινα Βανδή με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Despoina’s Notebook No 17

Δε θέλω να σας πω πολλά για την Έλλη γιατί είναι ένα πρόσωπο που αγαπώ πολύ και θα φανώ γραφική αν την αποθεώνω για μία ακόμα φορά. Θα σας πω όμως για την πιο σέξι εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή που πραγματικά δεν χωράει ο νους μου ότι έχει κάνει δύο παιδιά και έχει αυτό το σώμα!

Despoina’s Notebook No 17 - εικόνα 2

Τράβηξα φωτογραφίες με το κινητό μου για να την απολαύσετε κι εσείς. Επίσης λάτρεψα τα τέλεια μποτάκια της που βλέπετε στην φωτογραφία.

Despoina’s Notebook No 17 - εικόνα 3

Η επόμενη μέρα ήταν αφιερωμένη στον Σάκη, τους Onirama και τη Φουρέιρα.

Despoina’s Notebook No 17 - εικόνα 4

Το παρεάκι μας με τη Σίσσυ εμπλουτίστηκε από κορίτσια. Ρούλα Σταματοπούλου, Ελένη Οικονόμου, Αννα Μουστάκα, Χριστίνα Κοντοβά, Σαμάνθα Αποστολοπούλου, Μαριλού Ρεπαπή. Ναι, καλά καταλάβατε. Και oι πιο κρυφές Ρουβίτσες αποκαλύφτηκαν εκείνο το βράδυ.

Τελικά η ζωή είναι ωραία και δεν πρέπει να την παίρνουμε πολύ στα σοβαρά!

Σας στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου όπου κι αν βρίσκεστε. Περιμένω τα μηνύματά σας στο dkampouri@gmail.com, στο Facebook (Despoina Kampouri B) και στο Twitter (@dkampouri).

Despoina's Notebook No 16

Despoina's Notebook No 15
Despoina’s Notebook No 14
Despoina’s Notebook No 13
Despoina's Notebook No 12
Despoina’s Notebook No 11
Despoina’s Notebook No 10
Despoina’s Notebook No 9
Despoina’s Notebook No 8
Despoina’s Notebook No 7
Despoina’s Notebook No 6
Despoina’s Notebook No 5
Despoina’s Notebook Νο 4
Despoina’s Notebook No 3
Despoina's Notebook Νο 2
Despoina’s Notebook No 1


Aπαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ