Follow us

Νέα ανοιξιάτικη εμμονή: Τα φορέματα της Levi's

Plus: 5 τρόποι για να τα φορέσεις

levis



Η ανοιξιάτικη διάθεση δεν είναι μόνο θέμα καιρού. Είναι και θέμα φορέματος!

Η Levi's ανανεώνει φέτος τη συλλογή της παρουσιάζοντας μια super δροσερή σειρά από φορέματα σε διάφορα στυλ όπως, φορέματα με έντονο μπούστο, με βολικά μήκη – τα οποία μπορούν να φορεθούν και ως μακριά μπλούζα - στράπλες αλλά και με περισσότερο ρομαντική διάθεση, όπως το υπέροχο λευκό φόρεμα από δαντέλα. Φυσικά, δεν απουσιάζει το διαχρονικό denim φόρεμα. που είναι η πιο εύκολη λύση για τις ημέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις!

Νέα ανοιξιάτικη εμμονή: Τα φορέματα της Levi's


1. Συνδύασε το μίντι φόρεμα με cowboy ankle boots και παίξε στα αξεσουάρ τολμώντας vintage μπαντάνες ή κορδέλες για τα μαλλιά. Το λεπτό ζωνάκι είναι ακόμα πιο επίκαιρο τώρα, αφού είναι απαραίτητο για τα φορέματα με loose γραμμή προκειμένου να τονίσεις τη μέση σου.

2. Για ένα πιο rock styling, συνδύασε το φόρεμα σου με δερμάτινο jacket και αρβυλάκια! Κάθε μεταλλική λεπτομέρεια από τρουκς είναι καλοδεχούμενη. Δώσε χρώμα με αξεσουάρ και κοσμήματα. Τόλμησε να φορέσεις ψηλά καλτσάκια που φαίνονται πάνω από τα άρβυλα σου για να δώσεις ένα πιο fashion forward τόνο.

3. Δημιούργησε ένα πιο casual look συνδυάζοντας το φόρεμα σου με ένα τζιν γιλέκο και ankle boots! Το γιλέκο είναι ένα κομμάτι που μπορεί να προστεθεί σε πολλά outfits (από το γυμναστήριο μέχρι το βράδυ) δίνοντας ένα πιο boho τόνο. Μπορείς ακόμα να φορέσεις ένα λεπτό cardigan από μέσα για τις βραδιές που πέφτει λίγο η θερμοκρασία.

4. Στο γραφείο μπορείς να φορέσεις το μίντι φόρεμα σου με μπαλαρίνες και σακάκι δημιουργώντας ένα αυστηρό look. Απέφυγε σε κάθε περίπτωση τα κοντά μήκη και τα τολμηρά ντεκολτέ!

5. Για το βράδυ σε χρειάζεσαι παρά μόνο το αγαπημένο σου φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες! Παίξε με κοσμήματα όπως κρεμαστά παντατίφ στο λαιμό ή τόλμησε με fluo βραχιόλια, που είναι από τις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού. Προτίμησε clutch ή μια μικρή τσάντα με λεπτή αλυσία που φοριέται σταυρωτά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ