Follow us

Παίρνει σύνταξη ο Karl Lagerfeld;

Μάθε τι δήλωσε ο ίδιος!

Karl Lagerfeld: Ένα concept store αφιερωμένο στον ίδιο

Μάθε τι δήλωσε ο ίδιος!


Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του σε γνωστό περιοδικό, ο σχεδιαστής του οίκου Chanel φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί ποτέ από τα καθήκοντά του, καθώς πιστεύει πως οι συνέπειες της συνταξιοδότησης θα είναι κάπως δύσκολες για τον ίδιο.

“Ποιος ο λόγος να σταματήσω να εργάζομαι. Αν σταματήσω, θα πεθάνω”, δήλωσε ο Lagerfeld και συμπλήρωσε, “Από μικρός ήθελα να ασχοληθώ με τη μόδα, γιατί τη λατρεύω. Είμαι πολύ τυχερός για τη δουλειά μου και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύω. Έχω τη δυνατότητα να κάνω ό,τι μα ό,τι θελήσω. Θα ήμουν χαζός αν σταματούσα. Ουσιαστικά δεν είναι δουλειά. Δουλειά είναι όταν κάνεις κάτι να είναι βαρετό”.

Φυσικά, οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο δεν απολαμβάνουν τέτοιας ελευθερίας όπως αυτή του Kaiser, που διασκεδάζει σε μεγάλο βαθμό τη δουλειά του. “Πριν 30 χρόνια, όταν ανέλαβα τον οίκο Chanel, ο ιδιοκτήτης μου είχε πει να προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, αλλιώς θα τον πουλούσε. Κατάφερα να κάνω τη Chanel μία τεράστια, μοντέρνα εταιρεία. Κανείς δε μου έβαλε και δε μου βάζει όρια. Αυτό είναι που εγώ ονομάζω, πολυτέλεια”.

Διάβασε επίσης:
Karl Lagerfeld: Το junk food είναι περισσότερο επικίνδυνο από την ανορεξία
Τι μισεί να φορά ο Karl Lagerfeld;
Karl Lagerfeld: «Οι celebrities κάνουν κακό στην Υψηλή Ραπτική»


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ