Follow us

Βίντεο: Marion Cotillard for Lady Dior

Δες το νέο mini documentary του οίκου!

Βίντεο: Marion Cotillard for Lady Dior

Δες το νέο mini documentary του οίκου!


Από το 2008, η Marion Cotillard αποτελεί το iconic πρόσωπο του οίκου Dior για τις καμπάνιες της θρυλικής τσάντας του οίκου, Lady Dior. H λαμπερή ηθοποιός συνεχίζει να μας συναρπάζει στο νέο βίντεο με τίτλο “La metamorphose” (“Η Μεταμόρφωση”), το οποίο αποτελεί το τρίτο μέρος του web documentary του γαλλικού οίκου.

Στο ολοκαίνουριο βίντεο “τρυπώνουμε” στα backstage μιας exclusive φωτογράφησης για τη Lady Dior και βλέπουμε την Marion Cotillard να αστράφτει μέσα σε μοναδικές, haute couture δημιουργίες του ίδιου του Christian Dior, από τις δεκαετίες 1940 και 1950.



Στο προηγούμενο επεισόδιο, “Up and Up”, βρεθήκαμε στην Montaigne Avenue εκεί όπου βρίσκεται το ατελιέ του οίκου Dior, μάθαμε μερικά από τα πιο κρυφά μυστικά του οίκου και παρακολουθήσαμε την Marion Cotillard να χορεύει και να τραγουδά, μέσα σε μία burlesque τουαλέτα.



Στο “Fantasia”, το πρώτο μέρος του documentary, επισκεφθήκαμε τα ατελιέ του οίκου και ταξιδέψαμε, μαζί με τη γαλλίδα ηθοποιό, στον μαγικό κόσμο του Dior. Παράλληλα την ακούσαμε να μας εκμυστηρεύεται την αγάπη της για το γαλλικό fashion house και τη χαρά της που συμμετέχει σ' αυτό το μοναδικό ταξίδι!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ