Follow us

Μικρές Οικογενειακές Φάρμες: Η ομορφιά της φυσικής γεύσης

Η σειρά γάλακτος της ΔΕΛΤΑ ανανεώθηκε με δυο νέες φρέσκες και γευστικές προϊοντικές προτάσεις.

DELTA

Τέρμα η προσποίηση και τα δήθεν. Η ομορφιά τώρα στα χρόνια του οικειοθελούς "μένω σπίτι" ταυτίζεται με το καλό, το υγιεινό, το βιολογικό. Αυτό που μας κάνει καλό και μας πάει πίσω σε εποχές της παιδικής αθωότητας.

Αυτό αποκομίζει κανείς, δοκιμάζοντας τη νέα σειρά "Μικρές Οικογενειακές Φάρμες" της ΔΕΛΤΑ. Είναι σαν ένα αληθινό ταξίδι στο χρόνο! Με γεύση που μας γυρίζει χρόνια πίσω αλλά ποιότητα που βλέπει πολύ μπροστά.

Μικρές Οικογενειακές Φάρμες: Η ομορφιά της φυσικής γεύσης

Η σειρά γάλακτος της ΔΕΛΤΑ ανανεώθηκε με δυο νέες φρέσκες και γευστικές προϊοντικές προτάσεις: το νέο φρέσκο βιολογικό γάλα, από πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες και το νέο φρέσκο κατσικίσιο γάλα που συλλέγονται καθημερινά από μικρούς παραγωγούς της ελληνικής περιφέρειας.

Δεν είναι, όμως, μόνο το προϊόν αλλά και η νέα συσκευασία της σειρά "Μικρές Οικογενειακές Φάρμες" με έως και 35% rPet ανακυκλωμένο πλαστικό και με μεταλλικό καπάκι που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην κατηγορία του γάλακτος.

DELTA

Γι’ αυτό σου λέω. Μην νιώθεις ενοχές. Αυτό το γάλα σε κάνει όμορφη και αγαπητή. Και αν έχεις και ζουζούνια που αγαπάς, βρήκες το αγαπημένο τους γάλα που τους χαρίζει υγεία, ευεξία και χαμόγελα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ