Follow us

Θέλεις γραμμωμένους κοιλιακούς; Μάθε με ποιες τροφές θα τους χτίσεις

Τι να τρως και τι να αποφεύγεις.

MissBloom TEAM
gym istock

Δεν έχουν όλες οι τροφές την ίδια επιρροή στην φυσική σου κατάσταση, ακόμη και αν έχουν τις ίδιες θερμίδες. Μπορεί το αγαπημένο κρουασάν βουτύρου να έχει ίδιες θερμίδες με μία μπανάνα, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν επηρεάζει αρνητικά την φυσική σου κατάσταση.

Υπάρχουν ορισμένες τροφές που συμβάλλουν στο όνειρο για τονισμένη κοιλιά με κοιλιακούς, όπως είναι τα αυγά (πρωτεΐνη) και το κινόα (φυτικές ίνες), αλλά υπάρχουν και μερικές που καταστρέφουν κάθε πιθανότητα να δεις το πολυπόθητο six pack.

Φέτος το καλοκαίρι, μπορείς να βγεις με κοιλιακούς στην παραλία, αρκεί να δώσεις λίγη προσοχή στην διατροφή σου. Μη ξεχνάς, άλλωστε, ότι η γυμναστική είναι το 30% της φυσικής σου κατάστασης, ενώ η διατροφή το υπόλοιπο 70%. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πέρασες όλο τον χειμώνα στο γυμναστήριο, αλλά η διατροφή σου να απέτρεπε την εμφάνιση κοιλιακών.

Ναι, ναι σωστά διάβασες! Επιπλέον, το φούσκωμα από την τυρόπιτα που κατανάλωσες το πρωί δεν είναι και η καλύτερη επιλογή πριν το μπάνιο σου. Παρακάτω, θα βρεις την λίστα με τις τροφές που καταστρέφουν τους κοιλιακούς σου και μπορείς να απομακρύνεις από το καθημερινό σου μενού τουλάχιστον κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Oι τροφές που καταστρέφουν τους κοιλιακούς σου χωρίς να το γνωρίζεις

Aλλαντικά

Οι φέτες αλλαντικών είναι ένα από τα πιο εύκολα και δημοφιλή τρόφιμα που έχει σχεδόν κάθε νοικοκυριό στο ψυγείο του. Ενώ μια ποικιλία αλλαντικών όπως γαλοπούλα, κοτόπουλο, ζαμπόν είναι χαμηλά σε λιπαρά, αυτά τα κομμένα κρέατα έχουν γενικά υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο. Αυτή η περιεκτικότητα σε νάτριο μπορεί να οδηγήσει σε κατακράτηση υγρών, άρα και λιγότερο εμφανείς κοιλιακούς! Μπορεί, επίσης, να επηρεάσει αρνητικά την αρτηριακή πίεση, την υγεία των οργάνων και τα αιμοφόρα αγγεία.

Δείτε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ