Follow us

Ποια σνακ να τρως μετά την προπόνηση για να δεις το σώμα σου να αλλάζει εντυπωσιακά

Οι 8 τροφές που σε αδυνατίζουν.

MissBloom TEAM
διατροφή Istock

H άσκηση ωφελεί το σώμα σoυ με πολλούς εκπληκτικούς τρόπους. Για παράδειγμα, η προπόνηση με αντίσταση χτίζει μυϊκή δύναμη και αντοχή, η καρδιαγγειακή άσκηση βοηθά την καρδιά σου να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και οι διατάσεις μπορούν να μειώσουν τους τραυματισμούς και να ενισχύσουν την ευελιξία σου.

Επιπλέον, η άσκηση μπορεί να επιταχύνει την καύση θερμίδων για να υποστηρίξει τις προσπάθειές σου για απώλεια βάρους. Εάν ο στόχος σου είναι να χάσεις κιλά, μια προσέγγιση που μπορείς να ακολουθήσεις είναι να υπολογίσεις τις θερμίδες που καταναλώνεις έναντι των θερμίδων που καις.

Ένα μέτριο έλλειμμα σε αυτό που καταναλώνεις θα μπορούσε να βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Οι τροφές που καταναλώνεις μετά την προπόνηση μπορούν επίσης να επηρεάσουν την πρόοδό σου, επομένως είμαστε εδώ για να μοιραστούμε μαζί σου ακριβώς τι πρέπει να φας μετά από μια προπόνηση για απώλεια βάρους.

Μετά την προπόνηση: 8 τροφές που σε αδυνατίζουν

Αυγά

Ένα μεγάλο αυγό περιέχει περίπου 80 θερμίδες και 6 γραμμάρια πρωτεΐνης, καθιστώντας το άκρως χορταστικό. Αυτό μπορεί να ρυθμίσει την όρεξή σου όλη την ημέρα και να μειώσει τον αριθμό των θερμίδων που καταναλώνεις, βοηθώντας στην απώλεια βάρους.

Πρωτεϊνούχα ροφήματα

Αυτά τα ροφήματα είναι υπέροχα για μετά την προπόνηση, επειδή παρέχουν πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, εξαλείφοντας κάθε δικαιολογία για να παραλείψεις τη το γεύμα σου. Για να μεγιστοποιήσεις τις προσπάθειές σου για απώλεια βάρους, επίλεξε σέικ ή σκόνες πρωτεΐνης που περιέχουν πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

Τόνος σε κονσέρβα

Ο τόνος σε κονσέρβα είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και απαραίτητων ωμέγα-3 λιπαρών. Η πρωτεΐνη του τόνου βοηθά στην αποκατάσταση των μυών και αποτελεί ένα εξαιρετικά χορταστικό γεύμα. Επίσης, έρευνα δείχνει ότι τα ακόρεστα λιπαρά του τόνου βελτιώνουν περαιτέρω την ανάκτηση της μυϊκής απόδοσης και μειώνουν το αίσθημα πόνου μετά την άσκηση.

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ