Follow us

Σέρρες | Αγωνία για την εξαφάνιση 18χρονης - Μαρτυρίες ότι μπήκε σε ταξί με 35χρονο άντρα

Η 18χρονη, την Τρίτη το μεσημέρι, βγήκε στην αυλή του σπιτιού της για να μιλήσει στο τηλέφωνο και έκτοτε έχει χαθεί.

εξαφάνιση THETOC

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, το μεσημέρι της Τρίτης η 18χρονη Πετρούλα, η οποία είχε έρθει στην Ελλάδα από τη Γερμανία για να δώσει Πανελλήνιες, βγήκε στην αυλή του σπιτιού της για να μιλήσει στο τηλέφωνο και έκτοτε τα ίχνη της έχουν χαθεί.

"Δύο η ώρα το μεσημέρι η κοπέλα, έφυγε με την παντόφλα, με το σορτσάκι πολύ απλά ντυμένη και δεν είχε τίποτα μαζί της, τίποτα, τα ρούχα της είναι όλα εδώ. Όλα τα πράγματα της. 03.09. Μετά από καμία μισή ώρα κατάλαβα ότι δεν επέστρεφε και πήγα να δω κάτω στο σπίτι. 03.15. Έψαξα σε όλο το χωριό μαζί με τον σύζυγο μου και το παιδί, δεν την βρήκα πουθενά και μετά κατά τις 6 η ώρα πήγα στην αστυνομία", δήλωσε η μητέρα της 18χρονης, Κατερίνα Παλαζή.

"Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση", ανέφερε η μητέρα και έκανε έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ταυτόχρονα, απηύθυνε κάλεσμα και στην κόρη της, λέγοντας πως θα σεβαστούν κάθε επιθυμία της και της ζήτησε να τους δώσει την ευκαιρία να της κάνουν ακόμη μια αγκαλιά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 18χρονη εθεάθη να μπαίνει μέσα σε ένα ταξί μαζί με έναν άντρα ηλικίας 30-35 ετών, γεγονός που επιβεβαιώνει και βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής.

Το κινητό της 18χρονης παραμένει κλειστό, με τους γονείς της να αγωνιούν και να φοβούνται για τη ζωή της κόρης τους, η οποία αγνοείται για 4η ημέρα.

Σέρρες | Αγωνία για την εξαφάνιση 18χρονης - Μαρτυρίες ότι μπήκε σε ταξί με 35χρονο άντρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ