Follow us

YOU GOT THIS | Η female captain των adidas runners Athens Ελεάννα Λίμα σε παρακινεί να ξεκινήσεις το τρέξιμο!

Μαζί με την Ελεάννα Λίμα, οι Άρτεμις Κουτσούρη και Αικατερίνη Κουτλή στο Cover Story του Shape Μαρτίου

λιμα

Λίγες μόλις μέρες πριν τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, στις 10 Μαρτίου, το SHAPE συνάντησε από κοντά τρεις ξεχωριστές γυναίκες που βρίσκονται πάντα on the run: την Ελεάννα Λίμα, ambassador της adidas και female captain των adidas runners Athens, την Άρτεμη Κουτσούρη, strength coach των adidas runners Athens και την Αικατερίνη Κουτλή, μέλος του running crew των adidas runners Athens.

Σε ένα pause από τα runs τους η Ελεάννα, η Άρτεμις και η Αικατερίνη φορώντας τα αγαπημένα τους running outfits & shoes της adidas, πόζαραν στον φακό του Πάνου Γεωργίου και μίλησαν με τη διευθύντρια του SHAPE Αλεξάνδρα Παπαδάκη για τις εκκινήσεις, τους τερματισμούς και τους στόχους τους.

ΕΛΕΑΝΝΑ ΛΙΜΑ, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, personal trainer, ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου/ κέντρου σωματικής ευεξίας l.i.m.a. fit, ambassador της adidas, female captain των adidas runners Athens

Τι σε έχει διδάξει ο πρωταθλητισμός;

Πειθαρχία και.. ψυχή! Ένας αθλητής δεν αρκεί να έχει ταλέντο, πρέπει να έχει και ψυχή. Έμαθα να μην τα παρατάω με τίποτα. Στις δυσκολίες το παλεύω μέχρι τέλους.

Ως female captain των adidas runners Athens ποιο είναι το μεγαλύτερο προσωπικό σου στοίχημα;

Συνεργάζομαι με την adidas από το 2015, όταν ξεκίνησε το project των adidas runners, το στήριζα, και τα τελευταία χρόνια είμαι female captain. Το μεγαλύτερό μου στοίχημα είναι να κάνω όσο περισσότερο κόσμο μπορώ να αγαπήσει το τρέξιμο!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου ζευγάρι παπούτσια της adidas και με ποια στιγμή το έχεις συνδέσει;

Τα Ultraboost είναι το πρώτο αθλητικό παπούτσι που φόρεσα και φοράω ακόμη και σήμερα, καθώς και τα Supernova Rise, που είναι παπούτσια υψηλών επιδόσεων, τόσο άνετα που οι απλοί καθημερινοί δρομείς απολαμβάνουν πραγματικά τα comfort runs τους!

ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΗ, trainer- instructor, ιδρύτρια του bodyboost.gr, strength coach των adidas runners Athens

Θα βρεθείς στον Ημιμαραθώνιο στις 10 Μαρτίου στον αγώνα των 5 χλμ. μαζί με την ομάδα των adidas runners Athens. Ποιος είναι ο στόχος σου;

Το κίνητρο και ο στόχος μου είναι η βελτίωση του χρόνου μου σε αυτή την απόσταση, κάτι που ελπίζω να πετύχω.

Ποιες είναι οι αρμοδιότητές σου ως strength coach των adidas runners Athens;

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτόν τον ρόλο, καθώς είμαστε το μεγαλύτερο running community της Αθήνας! Στα sessions που πραγματοποιώ βοηθώ τους δρομείς να βελτιώσουν τη δύναμη, την ευκαμψία και την ισορροπία τους, στοιχεία απαραίτητα για το τρέξιμο. Οι προπονήσεις μας είναι στοχευμένες και μέσω των μαθημάτων ενδυνάμωσης οι δρομείς γίνονται καλύτεροι, καθώς τους δίνεται η ευκαιρία για μια ολιστική προσέγγιση όσον αφορά το τρέξιμο.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ