Follow us

Η ιδανική δίαιτα για τα ψωμάκια! Εξαφάνισε το λίπος στους γοφούς τώρα!

Προσπαθείς να απαλλαγείς από το τοπικό πάχος στους γοφούς; Ακολούθησε αυτή την αποτελεσματική δίαιτα για τα ψωμάκια και χάσε πόντους εκεί που θέλεις!

psomakia
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τη Μαρία Αθ. Ψωμά, M.D., Ph.D., DU, ιατρό-μικροβιολόγο, Ιατρική της Παχυσαρκίας, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιατρική & Χειρουργική της Παχυσαρκίας (Πανεπιστήμιο Παρισιού VI)

Έχεις την τάση να αποθηκεύεις λίπος στους γοφούς, εμφανίζοντας κυτταρίτιδα και μεγάλη κατακράτηση υγρών; Δεν χρειάζεται να στερηθείς τροφές από κάποια ομάδα τροφίμων. Η δίαιτα για α ψωμάκια που σου προτείνουμε βασίζεται στην αποτοξίνωση, ενισχύοντας τη λειτουργία δύο οργάνων, του εντέρου και του ήπατος.

Αυτές είναι οι βασικοί κανόνες:

Πίνε πολύ νερό

Οκτώ με δέκα ποτήρια την ημέρα, κατά προτίμηση φίλτρου ή νερό από πηγές. Έτσι μόνο θα διασπαστεί το λίπος και θα μπορέσουν να αποβληθούν τα τοξικά προϊόντα της διάσπασης. Παράλληλα, το νερό προκαλεί κορεσμό και βοηθά το δέρμα να είναι υγιές και ενυδατωμένο. Μην ξεχνάς ότι είμαστε 70% νερό.

Κατανάλωνε τουλάχιστον 25 γραμμ. φυτικών ινών την ημέρα

Τρώγε πολλά λαχανικά και φρούτα με τη φλούδα τους. Πρόσθετε στο πρωινό σου νιφάδες βρόμης με σταφίδες και ξηρούς καρπούς. Προτίμησε το ψωμί σικάλεως στο σάντουιτς σου με λίγο μαρούλι. Ρίξε ψύλλιο στις σαλάτες σου και ξηρούς καρπούς. Όλα αυτά βοηθούν σε ένα υγιές έντερο με τακτικές κενώσεις και αποβολή ό,τι τοξικού λαμβάνουμε με τη διατροφή μας.

Προτίμησε οργανικά προϊόντα και ζωικά προϊόντα ελεύθερης εκτροφής

Είναι σημαντικό να αποφεύγεις τα παρασιτοκτόνα που αθροίζονται στα φρούτα και τα λαχανικά. Πλύνε τα με νερό και ξίδι και προτίμησε τα βιολογικά. Οι ξηροί καρποί φρόντισε να είναι ωμοί, ανάλατοι και να μην εκτίθενται στο φως του ήλιου. Τα ψάρια κατά προτίμηση να είναι μην είναι ιχθυοτροφείου και το κρέας να προέρχεται από ζώα που τρέφονται με απλό γρασίδι και όχι με αντιβιώσεις και ορμόνες. Όλα αυτά καταλήγουν στο δικό σου κυκλοφορικό.

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ