Follow us

Δούκισσα Νομικού | Φόρεσε το καρό με τον πιο κοριτσίστικο τρόπο που έχεις δει

Εσύ θα το τολμούσες;

Doukissa Nomikou NDP Photo Agency

Ακόμα κι αν το καρό είναι συνηφασμένο στο μυαλό μας με κλασικές και κάπως αυστηρές εμφανίσεις, υπάρχει μία εκδοχήτου που είναι η επιτομή του girly στιλ και πρωταγωνιστεί στη μόδα φέτος το καλοκαίρι. Ο λόγος για το καρο vichy, που έχει κερδίσει τις καρδιές χιλιάδων γυναικών, αφού είναι τόσο κομψό και ιδιαίτερο που μπορεί να κάνει τα καλοκαιρινά σου looks να ξεχωρίσουν στη στιγμή.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιες γυναίκες που διστάζουν να το προσθέσουν στα σύνολα σου, μη ξέροντας πως να το συνδυάσουν. Εάν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία, το look της Δούκισσας Νομικού θα σε πείσει να υιοθετήσεις αυτό το trend.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Makeover δημιούργησε ένα πολύ κομψό look για αυτή την εποχή, συνδυάζοντας ένα ankle cut, ψηλόμεσο παντελόνι σε vichy μοτίβο με λευκή και baby pink απόχρωση με ένα crop top στο ίδιο μοτίβο αλλά στον συνδυασμό λευκό και γαλάζιο παστέλ. Ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα εξίσου cropped σακάκι στο ίδιο μοτίβο με το top και ψηλοτάκουνες γόβες σε baby blue. Ακόμα κι αν στο μυαλό σου συνδυάζονται διαφορετικά μοτίβα και χρώματα, το αποτέλεσμα θα σε πείσει πως είναι σύγχρονο, κοριτσίστινο και άκρως καλοκαιρινό.

Βαριέσαι τα καρό; | Εμείς βρήκαμε το μοτίβο που θα σου αλλάξει τη γνώμη

Ακόμα και αν δεν θέλεις ή δεν νιώθεις σίγουρη να συνδυάσεις διαφορετικά καρό, σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σοου κομμάτια σε vichy μοτίβο. Για παράδειγμα ένα παντελόνι όπως αυτό της Δούκισσας Νομικού ταιριάζει τέλεια με λευκό t-shirt και sneakers ή το crop top συνδυάζεται εύκολα με λευκό παντελόνι και τζιην σορτς. Σε brands όπως τα H&M, Zara και Mango μάλιστα θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία από κομμάτια σε αυτό το μοτίβο για να επιλέξεις τα κατάλληλα ανάλογα με το στιλ σου.

Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ