Follow us

Ξεχωρίσαμε τις φούστες από τα H&M που θα φορέσεις φέτος το καλοκαίρι σε κάθε σου έξοδο

Ανάμεσα τους θα βρεις τόσο mini μάκρη όσο και midi

Ξεχωρίσαμε τις φούστες από τα H&M που θα φορέσεις φέτος το καλοκαίρι σε κάθε σου έξοδο iStock

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως τα κομμάτια που χρησιμοποιούνται πιο πολύ είναι τα μαγιό, τα φορέματα, τα σορτσάκια και τα σανδάλια. Ωστόσο, στηριζόμενες μονάχα σε αυτά, τα σύνολα μας μπορούν να γίνουν κάπως προβλέψιμα και ίσως... και βαρετά. Δεν χρειάζεται, όμως, να παίζουμε το styling μας με τόσο ''ασφαλή'' χαρτιά. Κοιτώντας τις απανταχού fashionistas, μπορούμε να αντλήσουμε απεριόριστη έμπνευση για τις επόμενες μας εμφανίσεις.

Τι φορούν οι ιέρειες του στιλ;

Στο street style των fashion experts ξεχωρίσαμε αρκετές τάσεις, οι οποίες προσφέρουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία και έτσι μπορείς να τις υιοθετήσεις. Μερικές από αυτές είναι οι έντονες αποχρώσεις, οι ασυμμετρίες, τα padded αξεσουάρ, οι φάκελοι και οι φούστες. Ειδικά οι τελευταίες έχουν κυριαρχήσει στα ινσταγκραμικά τους looks και όχι αδίκως: Είναι άνετες, δροσερές και ανάλογα με το σχέδιο τους μπορούν να προσθέσουν αμέτρητους στιλιστικούς πόντους στην εκάστοτε εμφάνιση.

Μάλιστα, την προηγούμενη σεζόν οι slip φούστες με την ανοιχτή -σχεδόν αέρινη- γραμμή, τη μεταξωτή υφή και τα ρετρό prints είχαν κερδίσει τις καρδιές όλων μας. Φέτος οι τάσεις προτείνουν ακόμα περισσότερα σχέδια, τόσο κλασικά (όπως οι denim φούστες) όσο και με ιδιαίτερες, μοντέρνες λεπτομέρειες (αυτές οι φούστες που έχεις δει να φορούν οι Hailey Bieber, Kylie Jenner και γενικότερα το Rodeo Drive).

Το shopping guide σου από τα H&M

Όπως αντιλαμβάνεσαι χρειάζεσαι οπωσδήποτε μία καλοκαιρινή φούστα στη γκαρνταρόμπα σου και εμείς σου έχουμε βρει τις ιδανικές στις πιο προσιτές τιμές. Παρακάτω ξεχωρίσαμε από την καλοκαιρινή συλλογή του H&M τα σχέδια, που θα καλύψουν κάθε γούστο και περίσταση, ανανεώνοντας το στιλ σου.

Κοντή φούστα με 4 τσέπες από χοντρό, ξεπλυμένο denim με πολύ φθαρμένες λεπτομέρειες, H&M

Κοντή, λινή φούστα με ψηλή μέση, ζώνη με κρίκους σε σχήμα D και κουμπιά μπροστά, H&M

Floral μίντι φούστα από αεράτη υφασμένη βισκόζη με ψηλή μέση, κρυφό φερμουάρ στο πλάι και μεγάλο σκίσιμο μπροστά, H&M

Εφαρμοστή φούστα μέχρι το γόνατο από χοντρό γκοφρέ ζέρσεϊ, H&M

Κρουαζέ μίντι φούστα, με δέσιμο στο πλάι, ντυμένα κουμπιά μπροστά, κρυφή σούστα στο εσωτερικό και ασύμμετρο τελείωμα, H&M

Μίντι φούστα με όγκο, φτιαγμένη από βιολογικό βαμβάκι αποτελεί μέρος της συλλογής αγριολούλουδών σχεδιασμένων με το χέρι, H&M

Μίντι φούστα από ζέρσεϊ με απαλό ντραπάρισμα σε καφέ απόχρωση, H&M

Κοντή φούστα από ελαφρώς ντραπέ σατέν βισκόζη, λίγο γυαλιστερή, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ