Follow us

4 τσάντες σε απολύτως προσιτές τιμές που φαίνονται πολυτελείς

Δεν χρειάζεται να χρεοκοπήσεις για να είσαι κομψή.

street style Splash News / Ideal Image

Είμαστε σίγουρες, πως δεν είμαστε οι μοναδικές, που κοιτάμε για ώρες τις ''it'' τσάντες της εκάστοτε σεζόν. Εκείνες που δεν λείπουν από καμία ''τίμια'' fashion influencer, όπως επίσης και από τις εμεφανίσεις των celebrities. Φυσικά το ίδιο ενδιαφέρον έχουν και τα υπόλοιπα σχέδια τσαντών των συλλογών των διάσημων οίκων και επιτυχημένων σχεδιαστών. Φτιαγμένες από δέρματα και υλικά υψηλής ποιότητας και διακοσμημένες είτε με τα πολύτιμα λογότυπα είτε με φίνες λεπτομέρειες, οι επώνυμες τσάντες έχουν μία αδιαμφησβήτη γοητεία και πάντα κεντρίζουν την προσοχή μας και μαγνητίζουν την καρδιά μας. Πέρα από αυτά τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά, οι τσάντες αυτές έχουν ένα ακόμη κοινό στοιχείο: Είναι πάρα πολύ ακριβές και ξεπερνούν για πολύ το budget μας.

Loading...

Μπορεί οι τσάντες να είναι απαραίτητα αξεσουάρ, να μην κάνουμε βήμα χωρίς αυτές και να έχουν μεγάλη στιλιστική αξία, ωστόσο, δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε τις τιμές των απώνυμων σχεδίων τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει, πως θα στερηθούμε τη φινέτσα και την πολυτέλεια τους, καθώς μπορούμε να βρούμε αξιόλογα σχέδια σε αρκετά πιο προσιτές τιμές άμεσα και γρήγορα.

Loading...

Οι τσάντες που φαίνονται σαν επώνυμες

Κάνοντας μία έρευνα ανάμεσα στις νέες φθινοπωρινές συλλογές των fashion brands ξεχωρίσαμε 4 τσάντες σε απίστευτες τιμές, που συνδυάζουν την κομψότητα ενός high-end προϊόντος και την προσιτή τιμή, που επιθυμούμε να έχουν. Επίσης, είναι ιδανικές για την επιστροφή στην πόλη και το office style σου.

Συνέχισε να σκρολάρεις και ανακάλυψε την ιδανική για εσένα.

Σουέντ τσάντα crossbody, Zara

Μαύρη τσάντα χειρός, Mango

Τσάντα ώμου καπιτονέ, Stradivarius

Τσάντα ώμου, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ