Follow us

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου | Σου προτείνει ένα διαφορετικό βραδινό look που είναι hot αυτή τη σεζόν

Η κριτής του GNTM4 έδωσε άλλη πνοή στο βραδινό ντύσιμο.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου NDP

Όλοι περιμένουμε το Σαββατοκύριακο για να διασκεδάσουμε ξέγνοιαστα το βράδυ χωρίς να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, πως το ξυπνητήρι θα χτυπήσει στις 7:00 το πρωί. Ήδη από τα μέσα της εβδομάδας η κάθε μία έχει κανονίσει το δικό της πρόγραμμα, στο οποίο σίγουρα θα υπάρχει μία έξοδος για ποτό και φαγητό. Για αυτές τις περιστάσεις θα χρειάζεσαι και το ανάλογο ντύσιμο, που να πληροί το βραδινό dress code. Αντί, λοιπόν, να σπαταλήσεις χρόνο και να χάσεις την υπομονή σου αναζητώντας το κατάλληλο outfit, εμπιστεύσου εμάς για να σου δώσουμε την ιδανική πρόταση. Το έχουμε τονίσει πολλές φορές, άλλωστε, πως η στιλιστική έμπνευση μπορεί να σε βγάλει από κάθε fashion δίλημμα και να σου γλιτώσει αρκετή ώρα. Παρ' όλα αυτά, θα σου προτείνουμε σήμερα ένα διαφορετικό σύνολο για τις βραδινές εξόδους του Σαββατοκύριακου, το οποίο φόρεσε η νέα κριτής του ριάλιτι ''Greece's Next Top Model'', Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Βγες έξω από τα νερά σου | Το hot outfit της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Το μοντέλο, που μετράει μία σημαντική καριέρα στη βιομηχανία της μόδας, έχει κάνει αρκετές ενδιαφέρουσες εμφανίσεις στο πλατό του GNTM4. Πότε εμφανίζεται με κομμάτια Ελλήνων σχεδιαστών και πότε ξένων, σε κάθε περίπτωση καταφέρνει να κεντρίσει την προσοχή μας. Η τελευταία της εμφάνιση, όμως, αιχμαλώτισε και τη καρδιά μας, αφού δημιούργησε ένα hot outfit.

Πιο συγκεκριμένα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου φόρεσε ένα tie dye πουκάμισο συνδυασμένο με ένα μακρύ σορτς. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με λαμπερά πέδιλα. Αυτό που ξεχώρισε στην εμφάνιση της, ήταν η παστέλ απόχρωση του μωβ, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Επίσης, το χρώμα σε συνδυασμό με το style combo του ιδιαίτερου πουκαμίσου με το σορτς φέρνει μία φρέσκια πνοή στο βραδινό ντύσιμο, όπου έχουμε συνηθίσει να φοράμε μαύρα σύνολα αποτελούμενα από φορέματα και φούστες.

Loading...

Get the look

Σατινέ πουκάμισο, Zara

Μποτάκια με μεσαίο τακούνι, Tsakiris Mallas

Ψηλόμεση βερμούδα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ