Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με Zara κορμάκι που ταιριάζει τέλεια με τζιν και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Μπορείς να το φορέσεις και με τις φούστες σου.

Stamatina Tsimtsili NDP Photo Agency

Με μία απλή αναζήτηση στο Google, η ερώτηση "τι να φορέσω αύριο;" είναι η πρώτη που εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή μας. Καθημερινά, όλες μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση της δημιουργίας ενός κομψού look, που θα μας κάνει να νιώθουμε κομψές και όμορφες. Υπάρχουν όμως κάποιες ημέρες που η στιλιστική φαντασία μοιάζει να έχει εξαφανιστεί και η φράση "δεν ξέρω τι να φορέσω" είναι η μόνη που ξεστομίζουμε.

Ακριβώς για αυτές τις ημέρες υπάρχει το διαχρονικά αγαπημένο μας τζιν παντελόνι που είναι πάντα εκεί για να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε ένα σικ αποτέλεσμα. Αρκεί να έχουμε προνοήσει ώστε να έχουμε προσθέσει στη συλλογή μας, μπλούζες, tops, πουκάμισα για να επιλέξουμε εκείνο που ταιριάζει στην εκάστοτε περίσταση.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις Zara μπότες που ταιριάζουν τέλεια με mini φούστες και φορέματα

Ακριβώς αυτό έκανε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σε μία πρόσφατη ανάρτηση της μας έδειξε πως μπορούμε να φορέσουμε το τζιν παντελόνι σε κάποια βραδινή έξοδο. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha "Happy Day" φόρεσε ένα skinny τζιν παντελόνι με ένα Zara κορμάκι σε φούξια απόχρωση και ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Από το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ξεχωρίσαμε περισσότερο το Zara κορμάκι, το οποίο ταιριάζει υπέροχα με τζιν, αλλά και με φούστες και κοστίζει μόλις 17,95 ευρώ. Αξίζει λοιπόν να κάνεις τέτοιες budget friendly προσθήκες στη συλλογή σου, με tops και bodysuits που μπορείς να φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους.

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Loading...

Get the Look

Bodysuit Zara

Ψηλόμεσο skinny τζιν BSB

Μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ