Follow us

Πώς θα φορέσεις το μαύρο κορμάκι με τρεις τρόπους όπως η Κατερίνα Παπουτσάκη

Δημιούργησε τα πιο αξιοζήλευτα βραδινά looks με ένα μαύρο κορμάκι.

Τζένη Θεωνά-Κατερίνα Παπουτσάκη-Τόνια Σωτηροπούλου NDP

Οι βραδινές έξοδοι όλο και αυξάνονται στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Άλλοτε είναι μία θεατρική παράσταση και ένα ποτό και άλλοτε ένα φαγητό και χορός. Σε κάθε περίπτωση έχεις πολλές περιστάσεις και ευκαιρίες για να ντυθείς επίσημα και να προσθέσεις λάμψη και sexiness στις εμφανίσεις σου. Προτού, όμως, κατευθυνθείς επιθετικά προς την γκαρνταρόμπα σου με σκοπό να την αδειάσεις για να βρεις τον ιδανικό style combo του βραδινού ντυσίματος, καλό είναι να πάρεις λίγη στιλιστική έμπνευση. Χωρίς αυτή, άλλωστε, το styling γίνεται δύσκολο και τα σύνολα κάπως μονότονα. Βρήκαμε, λοιπόν, την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για τις βραδινές εξόδους στο πρόσφατο look της Κατερίνας Παπουτσάκη.

Όταν ένα απλό bodysuit σού προσφέρει 3 διαφορετικά σύνολα

Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο ''Stairs'' για να απολαύσει μία νύχτα γεμάτη κέφι και χορό. Στο πλάι της βρέθηκαν οι φίλες Τζένη Θεωνά και Τόνια Σωτηροπούλου. Μάλιστα, εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του NDP, που απαθανάτισε τις χαρούμενες στιγμές τους. Βλέποντας τις φωτογραφίες αντιληφθήκαμε πως το dress code ήταν ''black attire'' και η κάθε μία είχε κάνει το δικό της total black outfit. Της Κατερίνας Παπουτσάκη ξεχώρισε ανάμεσα τους, καθώς φορούσε το hero piece του nigh out dressing, το κορμάκι!

Η ίδια φόρεσε ένα μαύρο κορμάκι με φαρδιές τιράντες και bustier λεπτομέρεια, το οποίο συνδύασε με μαύρο δερμάτινο σορτς, καλσόν και μποτάκια με χαμηλό τακούνι.

Πώς θα φορέσεις το μαύρο κορμάκι με τρεις τρόπους όπως η Κατερίνα Παπουτσάκη

Το κορμάκι είναι αρκετά ευέλικτο κομμάτι, που μπορείς να το φορέσεις και στο layering του καθημερινού ντυσίματος. Παρακάτω, ωστόσο, σου βρήκαμε τρεις τρόπους για να το φορέσεις στις βραδινές εξόδους σου και να εντυπωσιάσεις.

1. Συνδύασε το με μία μίνι φούστα με πιέτες ή μία πένσιλ, μυτερές γόβες και μακρύ μαύρο παλτό.

2. Φόρεσε το μαύρο κορμάκι με ένα παντελόνι καμπάνα και ένα blazer. Ολοκλήρωσε το look με statement κολιέ και platform heels.

3. Συνδύασε το με ένα λευκό πουκάμισο ή μία see-through μπλούζα και ένα ψηλόμερο κολάν. Πρόσθεσε σκουλαρίκια, ένα μακρύ παλτό και φυσικά τις ψηλές μπότες σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ