Follow us

Θα βγεις το Σαββατοκύριακο; | 4 looks από την γκαρνταρόμπα της Βρισηίδας Ανδριώτου για έμπνευση

Πάρε στιλιστική έμπνευση από την Influencer και διαγωνιζόμενη του Survivor.

Θα βγεις το Σαββατοκύριακο; | 4 looks από την γκαρνταρόμπα της Βρισηίδας Ανδριώτου για να ατιγράψεις Instagram @vrisiida_andrio

Αυτή την περίοδο η Βρισηίδα Ανδριώτου βρίσκεται μακριά από την χώρα μας και μάχεται στον Άγιο Δομίνικο στα αγωνίσματα του ριάλιτι επιβίωσης ''Survivor''. Ένταση και διαμάχες περικυκλώνουν το όνομά του μοντέλου και influnecer απασχολώντας πολλούς ειδησεογραφικούς τίτλους αλλά και αντιδράσεις στα social media. Σήμερα, ωστόσο, θα κάνουμε λόγο για την γκαρνταρόμπα της και όχι για τις ικανότητες και τις σχέσεις που έχει αναπτύξει στο ''Survivor''.

Στην γκαρνταρόμπα της Βρισηίδας Ανδριώτου | Τα looks που μπορείς να φορέσεις σε μία βραδινή έξοδό σου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου πέρα από τις συμμετοχές της στο ''Style me up'' και το ''Survivor'' εργάζεται ως μοντέλο και influencer, ενώ έχει διαγωνιστεί και σε καλλιστεία. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να καταλάβεις πως η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει ακριβώς το στιλ μιας ''Pageant Queen''. Η μαξιμαλιστική διάθεση, τα glamorous looks και τα κολακευτικά για τον σωματότυπό της ρούχα την κάνουν ιδανική για αυτό τον ρόλο, που έχουμε πολλάκις παρακολουθήσει στη μικρή οθόνη και τις αμερικάνικες τηλεοπτικές παραγωγές. Είμαστε σίγουρες πως η Βρισηίδα Ανδριώτου θα μπορούσε να είναι η ιδανική ανταγωνίστρια της Patty Bladell στη σειρά του Netflix ''Insatiable''.

Πολλά από τα σύνολά της είναι ιδανικά για τις βραδινές εξόδους, αφού καλύπτουν μία πληθώρα περιστάσεων. Αν, λοιπόν, σκοπεύεις να βγεις το Σαββατοκύριακο για φαγητό, ποτό, χορό και διασκέδαση τότε πάρε έμπνευση από τα παρακάτω looks της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Two piece, σατινέ και leather κομμάτια, διαφάνειες, στρας, μίνι φορέματα, cut -outs και έντονα χρώματα βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές της.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ