20 κομψά looks για την παραλία που μπορείς να αντιγράψεις στις διακοπές του Αυγούστου

Πώς θα ντυθείς όπως οι fashion influencers ακόμα και στην παραλία;

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Για τους περισσότερους, ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών. Εκείνες οι ημέρες που λειτουργούν ως pause στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις με το πρόγραμμα των ημερών να γεμίζει αποκλειστικά από ξεκούραση, χαλάρωση δίπλα στο κύμα και διασκέδαση. Ένας επιπλέον λόγος που μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για τις διακοπές του καλοκαιριού είναι για να φορέσουμε όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που έχουμε προσθέσει στη συλλογή μας. Το dress code που μας απασχολεί περισσότερο μάλιστα είναι τα looks της παραλίας.

Διαβάστε Επίσης

Πέντε λόγοι που θα σε πείσουν να αγοράσεις ένα λευκό μαγιό πριν τις διακοπές

Μαγιό, μπικίνι και ολόσωμα, καφτάνια και παρεό, σανδάλια και σαγιονάρες, ψάθινες τσάντες και bucket hats. Τα συστατικά για τη δημιουργία ενός κομψού beach look είναι αρκετά και όλα τους έχουν ως στόχο να μας κάνουν να απολαύσουμε στο έπακρο τη χαλάρωση στην παραλία.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση που έχεις ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές του καλοκαιριού και χρειάζεσαι λίγη παραπάνω στιλιστική έμπνευση, παρακάτω συγκεντρώσαμε 20 πολύ κομψά looks για την παραλία που έχουν δημιουργήσει οι fashion influencers και μπορείς να αντιγράψεις.

Τα πιο κομψά beach looks του καλοκαιριού

Διαβάστε Επίσης