Follow us

Οι hiking boots που θα χρειαστείς στις αποδράσεις του χειμώνα

Φέτος από τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα δεν πρέπει να λείπουν τα ορειβατικά παπούτσια.

MissBloom TEAM
Τα hiking boots που χρειάζεσαι στις αποδράσεις του χειμώνα Splash News / Ideal Images

Στη μόδα, αν και πολλές φορές φαίνεται να το ξεχνάμε, το σημαντικότερο στοιχείο είναι η προσαρμοστικότητα, δηλαδή να ντύνεσαι με βάση την περίσταση. Ακόμα και αν έχεις τις on trend, ανάρπαστες mini UGG, αν επιλέξεις να τις φορέσεις σε ένα beach party το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο απογοητευτικό. Με τον χειμώνα, και ιδιαίτερα τις γιορτές, να αποτελούν αφορμή για εξορμήσεις στη φύση και στα καταπράσινα τοπία της Ελλάδας, είναι καίριας σημασίας να αναρωτηθούμε πως θα προσαρμοστούμε στιλιστικά στις outdoor συνθήκες. Το μόνο σίγουρο είναι πως η βροχή και το χιόνι δεν θα λείψουν και εμείς οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένες. Μην προβληματίζεσαι όμως, αυτή είναι και η τέλεια ευκαιρία να φορέσεις ένα από τα πιο δυναμικά και ιδιαίτερα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, τα πεζοπορικά μποτάκια ή hiking boots ή μπότες ορειβασίας (θα τα συναντήσεις μ' όλες αυτές τις ονομασίες).

Δεν χρειάζεται να είσαι αθλητικός τύπος για να διαθέτεις ένα ζευγάρι hiking boots. Αυτά τα παπούτσια θα τα συναντήσεις σε διάφορες εκδοχές, από ultra κομψά μποτάκια που θα συμπληρώνουν άρτια τα office looks σου μέχρι αμιγώς ορειβατικά για τις πιο extreme δραστηριότητες. Επομένως, η ευρεία γκάμα τους καλύπτει όλα τα γούστα και μπορούν να ενσωματωθούν σε κάθε είδους lifestyle. Σε όποια μορφή όμως και αν τα επιλέξεις, θα τα ευχαριστηθείς καθώς είναι ό,τι πιο πρακτικό, άνετο και στιλάτο μπορείς να επιλέξεις αυτό τον χειμώνα.

Φυσικά, ακόμα και τα πιο αθλητικά από αυτά μπορούν να φορεθούν στα καθημερινά σου looks και να δώσουν μία "περιπετειώδη" πνοή σε αυτά. Άλλωστε τα αθλήματα έχουν φέτος την τιμητική τους στη μόδα, με τάσεις όπως το Blokecore - ποδόσφαιρο- και το Balletcore- μπαλέτο- να έχουν φέρει από τους αντίστοιχους χώρους πολλά κομμάτια, όπως ποδοσφαιρικές μπλούζες και κασκόλ, μπαλαρίνες, γκέτες κτλ. στο street style.

Αν είσαι fan των υπαίθριων αθλητικών δραστηριοτήτων προτίμησε ένα ζευγάρι όπως τα Columbia Trailstorm που θα βρεις στο Answear.gr για να σε συντροφεύουν σε αυτές χωρίς να θυσιάσεις το στιλ σου. Αν πάλι χρειάζεσαι ένα παπούτσι για τον χειμώνα, επίλεξε το δερμάτινο μποτάκι του Calvin Klein σε εκρού που συνδυάζεται τέλεια με το μονόχρωμο σετ που έχεις στην ντουλάπα σου και θα του προσφέρει ένα δυναμικό vibe. Για εσένα που είσαι στο μεταίχμιο και δεν μπορείς να αποφασίσεις, μία πολύ καλή επιλογή είναι τα Hyperhiker που θα βρεις στις συλλογές της Modivo.gr, και θα μπορείς να φοράς στις απογευματινές σου βόλτες με τη φόρμα σου και ένα μακρύ παλτό ή στην επόμενη βόλτα σου στο βουνό.

Οι επιλογές δε σταματούν εδώ, παρακάτω θα βρεις ένα ζευγάρι hiking boots για κάθε γούστο.

Check them out

Ορειβατικά δετά μποτάκια, Tommy Hilfiger.

Υποδήματα Columbia Trailstorm Peak Mid, Answear.gr

Yose Fluff Ugg, Kalogirou.

Δερμάτινα μποτάκια με τρακτερωτή σόλα, Calvin Klein.

Ταμπά δερμάτινα μποτάκια με τρακτερωτή σόλα, Massimo Dutti.

Μαύρα δερμάτινα αρβυλάκια Tamaris, Tsakiris Mallas.

Παπούτσια Hyperhiker Adidas, Modivo.gr.

Leather booties, Envie Shoes.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ