Follow us

Η Tezenis σχεδίασε την πιο fun συλλογή εσωρούχων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μία μοναδική, δροσερή και ξέγνοιαστη Valentine’s Day με την υπογραφή της Tezenis.

MissBloom TEAM
Η Tezenis σχεδίασε την πιο fun συλλογή εσωρούχων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Courtesy of Tezenis

Love is in the air… Μία μοναδική, δροσερή και ξέγνοιαστη Valentine’s Day με την υπογραφή της Tezenis, η οποία, και φέτος, φέρνει μία νότα ρομαντισμού στη νέα της συλλογή που είναι αφιερωμένη στη γιορτή των ερωτευμένων.

Η Tezenis σχεδίασε την πιο fun συλλογή εσωρούχων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η χρωματική παλέτα φωτίζεται με τα συμβολικά χρώματα αυτής της ετήσιας γιορτής. Κόκκινες και λαμπερές ροζ αποχρώσεις για τα εσώρουχα, τις ρόμπες και τις πιτζάμες, όπου οι καρδιές γίνονται το επαναλαμβανόμενο θέμα. Είτε κεντημένα είτε cut out, τα σύμβολα του έρωτα διανθίζουν σχέδια που ξεχωρίζουν για το σύγχρονο, trendy στυλ τους.

Courtesy of Tezenis
Courtesy of Tezenis

Η αναβίωση του 2000 ερμηνεύεται εκρηκτικά με κορσέδες σε σατέν εφέ και εσώρουχα διακοσμημένα με εφαρμογές αστραφτερών στρας. Οι διάφορες προτάσεις περιλαμβάνουν επίσης κρόσσια σε κόκκινα σετ εσωρούχων με σαγηνευτική και παιχνιδιάρικη διάθεση που αναδεικνύουν τέλεια τη σιλουέτα κάθε γυναίκας.

Courtesy of Tezenis
Courtesy of Tezenis

Με τις ποικίλες προτάσεις της που έχουν σχεδιαστεί για να μεταδώσουν όλες τις αποχρώσεις του ρομαντισμού, η συλλογή είναι ένας cool Valentine ύμνος για να φορεθεί ή να χαριστεί την πιο ρομαντική εποχή του χρόνου.

Courtesy of Tezenis

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ