Follow us

Πώς επιλέγουν να φορέσουν το μωβ οι Ελληνίδες celebrities αυτή την άνοιξη

Οι κομψοί και stylish τρόποι για να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου

Πώς επιλέγουν να φορέσουν το μωβ οι Ελληνίδες celebrities αυτή την άνοιξη Instagram

Το μωβ χρώμα μοιάζει να κάνει κύκλους στη μόδα αλλά και να προτιμάται και έναν χρόνο μετά από την ανακήρυξη του ως χρώμα τάση. Το ιδιαίτερο χρώμα παρόλο που την άνοιξη του 2022 θεωρούταν απόλυτο trend λόγω του τίτλου "Χρώμα του 2022” από την Pantene, πρωταγωνιστεί και φέτος σε διάφορες αποχρώσεις της χρωματικής του γκάμας βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε stylish looks.

Φέτος την άνοιξη το βλέπουμε να είναι ακόμα στο προσκήνιο ενώ τα looks των αγαπημένων μας it girls μας εμπνέουν για το πως θα το εντάξουμε και εμείς στην γκαρνταρόμπα μας. Εμείς συγκεντρώσαμε τα looks των Ελληνίδων celebrities που έβαλαν το μωβ στην εμφάνιση τους με stylish αλλά και κομψό τρόπο.

Η Τζένη Μελιτά επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα με puffed μανίκια και δημιούργησε ένα bold αλλά και ρομαντικό look.


H Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε ένα Funky Buddha matching set που αποτελούταν από σορτσάκι σε μωβ απόχρωση, ασορτί ζακέτα φούτερ και λιλά αμάνικο μπουφάν.


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα λιλά top το οποίο συνδύασε με mini printed φούστα και nude pumps.


Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε ένα blazer σε λιλά απόχρωση, ένας chic και minimal τρόπος να εντάξεις την απόχρωση στην εμφάνιση σου ενώ για ένα πιο εκκεντρικό lady boss look επέλεξε ένα κοστούμι σε παστέλ λιλά χρώμα.


Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να φορέσει μία έντονη απόχρωση του μωβ σε slim fit φόρεμα με midi μήκος και cut out στο πόδι.


Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το μωβ χρώμα σε floral pattern με large λουλουδάτο μοτίβο. Το mini ανάλαφρο φόρεμα της είναι ιδανικό για μία ανοιξιάτικη και ανάλαφρη εμφάνιση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ