Follow us

Outfit Diary: Καταγράφοντας τα outfits της εβδομάδας με το Samsung Galaxy Z Flip5

Κατέγραψα με μία σειρά από mirror selfies τα μοναδικά outfits που δημιούργησα για τρεις ξεχωριστές περιστάσεις, αξιοποιώντας τις λειτουργίες του Samsung Galaxy Z Flip5.

samsung

Τόσο η φύση της δουλειάς μου όσο και η ανάγκη μου να κρατώ ένα ψηφιακό ημερολόγιο με το outfit κάθε ημέρας μέσα από mirror selfies αποτυπώνεται στις φωτογραφίες μπροστά από τον ολόσωμο καθρέπτη και αποτελεί τη δική μου έκφραση δημιουργικότητας.

Συνήθως σχεδιάζω το outfit της επόμενης μέρας το βράδυ μόλις ξαπλώσωή αν έχω ξενυχτήσει, την ίδια ημέρα όσο απολαμβάνω τον πρωινό καφέ. Ο καθρέφτης που διαθέτει η 70’s αισθητικής είσοδος της πολυκατοικίας μου είναι το αγαπημένο μου μέρος να φωτογραφίζω τα πιο πετυχημένα μου looks και τώρα, που έχω στα χέρια μου το Galaxy Z Flip5, το ευέλικτο smartphone με το Flex Window, μου επιτρέπει να προσαρμόζω την κάμερα για selfies από διάφορες γωνίες. Έτσι ακόμα κι όταν βιάζομαι ή δεν μπορώ να βρω την ιδανική πόζα που να κολακεύει, δεν έχει καμία σημασία γιατί με αυτό τον "σύμμαχο" έχω πάντα το αποτέλεσμα που επιθυμώ.

Έτσι, σας παρουσιάζω σήμερα το νέο "Outfit Diary" αιχμαλωτίζοντας με την κάμερα του Galaxy Z Flip5 τα outfits τριών πολύ ξεχωριστών για εμένα περιστάσεων:

  • ένα φεστιβαλικό, που αντικατοπτρίζει την αγάπη μου για τη μουσική κοινότητα της πόλης,
  • ένα για το πόσο όμορφα με κάνει να νιώθω ο χρόνος που περνώ με τις αγαπημένες μου φίλες και τέλος,
  • το look που δημιούργησα για να γιορτάσω τη μέρα των γενεθλίων μου.

Ημέρα 1η - Φεστιβάλ εναλλακτικής μουσικής

Είναι Σάββατο και επιτέλους έχει έρθει η μέρα για το μουσικό φεστιβάλ - talk of the town όπου θα εμφανιστούν τα πιο επιδραστικά ονόματα της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής, τα οποία και αγαπώ και στηρίζω εδώ και χρόνια. Οι φθινοπωρινές νύχτες, αλλά και οι συνθήκες ενός φεστιβάλ επιβάλλουν ευρηματικό transitional dressing, για αυτό και αποφάσισα να επενδύσω σε ένα grunge inspired look, που επικρατεί στις τάσεις του street style, made to be hands free captured με το Galaxy Z Flip5.

Outfit Diary: Καταγράφοντας τα outfits της εβδομάδας με το Samsung Galaxy Z Flip5

Η βάση του outfit είναι ένα μαύρο tank top με ribbed πλέξη κι ένα μαύρο denim σορτς που λειτουργούν ως καμβάς στον οποίο προέθεσα τις εξής φθινοπωρινές πινελιές: Το αγαπημένο μου vintage πουκάμισο με τα ιδιαίτερα prints αναβαθμίζει το look μου και το κάνει να εναρμονίζεται τέλεια με τους ενδυματολογικούς κώδικες της εναλλακτικής σκηνής της πόλης, αλλά και την grunge επιρροή που επιθυμώ και ταυτόχρονα με θα με προστατέψει από τη φθινοπωρινή, βραδινή δροσιά. Τα μαύρα δερμάτινα μποτάκια μου συνδυασμένα με άσπρη κάλτσα, ολοκληρώνουν την grunge αισθητική του outfit και με καλύπτουν σε περίπτωση κάποιας απρόσμενης φθινοπωρινής μπόρας.

Προτού εγκαταλείψω το σπίτι στέκομαι στην είσοδο για μία σειρά από selfies στον ολόσωμο καθρέφτη με ένα πολύ ευέλικτο εργαλείο αυτοέκφρασης, το Galaxy Z Flip5. Η λειτουργία Flex μου δίνει τον απόλυτο έλεγχο για να μπορέσω να καταγράψω ολόκληρο το ouftit με εκπληκτική ποιότητα εικόνας, ενώ δε με περιορίζει στιγμή ως προς το posing. Δεν είχα νιώσει ποτέ πριν τόσο ελεύθερη να ποζάρω όπως ακριβώς αξίζει στο look που έχω δημιουργήσει, έτσι ώστε να φαίνονται όλα του τα στοιχεία από το μακιγιάζ, μέχρι τα παπούτσια.

samsung

Το νέο Galaxy Z Flip5 είναι τόσο compact που χωράει με απίστευτη άνεση στην πίσω τσέπη του τζιν σορτς, λες και ράφτηκε στα μέτρα του. Ό,τι πιο ιδανικό δηλαδή για μία φεστιβαλική εμπειρία, που θέλω ελεύθερα τα χέρια μου, χωρίς τσάντα για να χορεύω. Όσον αφορά τις νυχτερινές λήψεις των συναυλιών, νιώθω σίγουρη για εκπληκτικό αποτέλεσμα φώτο και βίντεο που θα ανεβάσω στα social media, με το 4K Nightography, που εξασφαλίζει ευκρίνεια εικόνας ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ημέρα 2η - Φθινοπωρινό brunch με φίλες

Οι φρενήρεις ρυθμοί της καθημερινότητας πολλές φορές μας απομακρύνουν με τους αγαπημένους μας ανθρώπους για αυτό και τις Κυριακές, φροντίζω να δημιουργώ χρόνο για εμένα και τις αγαπημένες μου φίλες απολαμβάνοντας brunch στα αγαπημένα καφέ της πόλης. Το ιδανικό outfit για brunch είναι ο συνδυασμός άνεσης και κομψότητας, αλλά και χαράς για αυτό και επιστράτευσα όλους τους κανόνες του dopamine dressing - δηλαδή έντονα χρώματα και patterns που ανεβάζουν τα επίπεδα ντοπαμίνης.

samsung

Το ροζ φόρεμά μου με τις καρδιές προσφέρει μία δόση barbiecore στο πρωινό μου look, ενώ το vintage, oversized σακάκι που υπακούει στις τάσεις του φετινού χειμώνα κάνει ένα παιχνιδιάρικο colour blocking, το οποίο, ως τολμηρή fashionista, αποφάσισα να απογειώσω με ένα ζευγάρι χειροποίητα ponyskin πορτοκαλί mules. Η γιορτή χρωμάτων που δημιούργησα αξίζει να καταγραφεί με μία ακόμη mirror slefie με το καινούργιο Galaxy Z Flip5.

samsung

Δε θα σταματήσω όμως εδώ να σας γράφω για τις δυνατότητες της 5ης γενιάς των αναδιπλούμενων smartphones της Samsung. Η εξωτερική οθόνη Flex Window, το μεγαλύτερο κάλυμμα οθόνης σε Galaxy Z Flip μέχρι σήμερα - με μέγεθος 3,4 ίντσες, μου δίνει τη δυνατότητα να τραβήξω υψηλής απόδοσης και ποιότητας selfies ακόμα και με κλειστό καπάκι!

samsung

Με τη συντόμευση Flex Window, τραβάω selfies από κάθε πιθανή γωνία, αλλάζω ρυθμίσεις και πόζες, όλα χωρίς να χρειαστεί να "ξεδιπλώσω" στιγμή το smartphone μου. Με το απίστευτα πρακτικό του μέγεθος, απλώς το βάζω στην τσέπη του σακακιού μου και τρέχω να συναντήσω τις φίλες μου.

Ημέρα 3η - Επίσημο δείπνο γενεθλίων

Στο μέσον μιας απαιτητικής επαγγελματικά εβδομάδας συνέπεσε η μέρα των γενεθλίων μου. Μέχρι να έρθει η στιγμή να τα γιορτάσω με ένα μεγαλοπρεπές πάρτι, βρήκα την ιδανική ευκαιρία για αποφόρτιση από την καθημερινότητα με ένα ρομαντικό, επίσημο δείπνο για δύο στο αγαπημένο μου εστιατόριο στο κέντρο της πόλης.

Το εντυπωσιακό γενέθλιο outfit δεν θα μπορούσε να μην καταγραφεί με το Galaxy Z Flip5, έτσι ώστε να μπορέσω να το μοιραστώ με όλους τους διαδικτυακούς μου φίλους που με γέμιζαν όλη τη μέρα ευχές. Οι πρώτες αυθεντικά φθινοπωρινές μέρες μου έδωσαν την ευκαιρία να επιλέξω ένα bodycon φόρεμα αγαπημένου μου brand με φωτογραφίες της πόλης που αγαπώ - ένα πραγματικά ανατρεπτικό print που εκφράζει απόλυτα την προσωπική αίσθηση που έχω για το στιλ και τον αθεράπευτο έρωτά μου για αστική κουλτούρα - και δερμάτινες knee - high μπότες με τετράγωνη μύτη και ιδιαίτερο τακούνι, ένα διαχρονικό ζευγάρι που απογειώνει κάθε στιλ.

samsung

Το Galaxy Z Flip5 μου χάρισε το καλύτερο δώρο. Εντυπωσιακές selfies με τη FlexCam μέσα από τις οποίες λάτρεψα την κάθε μου γωνία. Πραγματικά, η διαδικασία των mirror selfies με τη FlexCam μου τόνωσε την αυτοπεποίθηση, με απελευθέρωσε στο παιχνίδι της πόζας και συνέβαλλε να νιώσω πιο όμορφη από ποτέ την ημέρα που το χρειαζόμουν περισσότερο, εκείνη των γενεθλίων μου.

samsung

Λίγο πριν ξεκινήσω για το δείπνο, ξεδίπλωσα το Galaxy Z Flip5 για να τραβήξω ακόμα μία selfie με την μπροστινή κάμερα, μιας που με τον Super Clear φακό προσφέρει ποιοτικές selfies δίχως θολούρα ή ανεπιθύμητες αντανακλάσεις.

Το Galaxy Z Flip5 ήρθε για να κάνει την αγαπημένη μου διαδικασία των mirror selfies πιο διασκεδαστική, αλλά και πιο ενδυναμωτική από ποτέ. Ένα είναι το σίγουρο, αυτό δε θα είναι το τελευταίο μου "Outfit Diary".

Μάθε περισσότερα: samsung.com/gr

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr