Follow us

Η συνεργασία της Mary Katrantzou με τη Marina Rinaldi για τη συλλογή SS24

Η νέα συλλογή της Mary Katrantzou σε συνεργασία με τη Marina Rinaldi είναι ένα τέλειο μείγμα καλοκαιρινών κομματιών

MissBloom TEAM
Mary Katrantzou Courtesy of Mary Katrantzou

Η Mary Katrantzou επανέφερε δύο ιστορίες από το πλούσιο αρχείο της, μαζί με έναν οπτικό γραφικό στροβιλισμό από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 σε συνδυασμό με ένα μπουκέτο λουλουδιών από τη Resort 2016.

Η συνεργασία της Mary Katrantzou με τη Marina Rinaldi για τη συλλογή SS24

Η Op-Art παρουσιάζει τολμηρά γραμμικά στοιχεία με φόντο τα καλοκαιρινά pinstripes και τα γραφικά μονοχρωματικά πλεκτά, ενώ τα λουλούδια των Βρετανικών κήπων βασισμένα σε εικόνες του 1960, ενισχύονται με τολμηρές γραμμές σε ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων.

Mary Katrantzou
Mary Katrantzou

Τα σχέδια και οι σιλουέτες εναρμονίζονται και τονίζουν ιδανικά τη σιλουέτα. Τα prints είναι πολύπλοκα αλλά ανεπιτήδευτα και η ασπρόμαυρη χρωματική παλέτα τολμηρή. Ορισμένα φορέματα φέρουν λεπτομέρειες από κρύσταλλα, ενώ ορισμένα λουλούδια είναι αποτέλεσμα λεπτομερούς κεντήματος.

Mary Katrantzou
Mary Katrantzou

Η Marina Rinaldi συνεργάστηκε με την έμπειρη ομάδα της Mary Katrantzou για να δημιουργήσει με ακρίβεια κάθε κομμάτι της συλλογής. Πήραν τις ακριβείς κατευθύνσεις και δημιούργησαν ψηφιακά άβαταρ για να διασφαλίσουν ότι κάθε σχέδιο προσαρμόστηκε εξαιρετικά σε κάθε μέγεθος, μια διαδικασία που η Mary Katrantzou έχει τελειοποιήσει σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της, με στόχο να έχει συλλογές χωρίς αποκλεισμούς μεγεθών.

Mary Katrantzou
Mary Katrantzou

Η νέα συλλογή είναι ένα τέλειο μείγμα καλοκαιρινών κομματιών, από βαμβακερά καθημερινά ρούχα μέχρι ημιδιαφανή cocktail και διαχρονικά βραδινά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ