Follow us

Ευγενία Δημητροπούλου | Πώς μας προτείνει να φορέσουμε ένα απόλυτα ανοιξιάτικο παντελόνι αυτή την εποχή

Το αρμονικό και stylish look της Ευγενίας Δημητροπούλου

Ευγενία Δημητροπούλου Instagram

Στην αρχή κάθε νέας σεζόν αναζητάμε τα fashion pieces τα οποία θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις μας αλλά και τη συλλογή μας. Λίγο πριν εισέλθουμε επίσημα στην άνοιξη, παρόλο που ο καιρός και η θερμοκρασία κάποιες φορές μας κάνουν να αισθανόμαστε πως η άνοιξη είναι ήδη εδώ, ξεκινάμε να αναρωτιόμαστε ποια θα είναι τα κομμάτια τα οποία θα ανανεώσουν και θα αναβαθμίσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας όπως και ποια είναι τα styling combos που θα μας εξυπηρετήσουν στο να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για κάθε εποχή που διανύουμε, τα χρώματα και οι αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν είναι διαφορετικές και αυτό έχει να κάνει τόσο με τα color trends που προτείνονται από τις τάσεις της μόδας όσο και από τις δημοφιλείς αποχρώσεις της εκάστοτε σεζόν. Πέρα από τα χρώματα και τις αποχρώσεις που προτιμάμε την κάθε διαφορετική εποχή, το ίδιο ισχύει και για τα μοτίβα που επιλέγουμε τα οποία διαφέρουν και εναλλάσσονται από εποχή σε εποχή.

Τα χρώματα τα οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή την εποχή της άνοιξης είναι κυρίως τα έντονα χρώματα όπως και οι παστέλ αποχρώσεις. Και ενώ το να εντάξουμε μία παστέλ απόχρωση στις εμφανίσεις μας αυτή την εποχή μπορεί να είναι κάτι που μας φαίνεται ευκολότερο συγκριτικά με το να εντάξουμε ένα έντονο χρώμα, με το σωστό styling, κάθε χρώμα της χρωματικής παλέτας μπορεί να μας προσφέρει ένα εξίσου αρμονικό αλλά και stylish αποτέλεσμα.

Η Ευγενία Δημητροπούλου σε πρόσφατη εμφάνιση της μας υπενθύμισε ποιος είναι ο αλάνθαστος τρόπος για να φορέσουμε ένα έντονο χρώμα ιδιαίτερα στη μεταβατική εποχή που διανύουμε. Συγκεκριμένα, η Ευγενία Δημητροπούλου επέλεξε να φορέσει ένα παντελόνι σε έντονη φούξια απόχρωση το οποίο συνδύασε με μαύρο top. Το look της ολοκλήρωσε αρμονικά με μαύρη ζώνη.

Δες την εμφάνισή της

Παντελόνι flare, Zara

Παντελόνι με σκίσιμο στα μπατζάκια, H&M

Παντελόνι ριχτό κέντημα, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ