Follow us

20 εκπτωτικά κομμάτια από τα H&M για μία ολοκληρωμένη, χειμερινή γκαρνταρόμπα

Οι αγορές που αξίζει να κάνεις την περίοδο των εκπτώσεων.

street style Pixel Formula

Για μία fashionista, η περίοδος των εκπτώσεων είναι το ίδιο σημαντική με εκείνη που παρουσιάζονται οι νέες τάσεις για την εκάστοτε σεζόν. Δύο φορές των χρόνο, τα αγαπημένα μας brands, μας προσφέρουν την ευκαιρία να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας, κάνοντας budget friendly αγορές.

Sales Time

Οι χειμερινές εκπτώσεις του 2022 ξεκινούν τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως και 28 Φεβρουαρίου, ενώ όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή 16 Ιανουαρίου για όσους επιθυμούν να κάνουν τις αγορές τους.

Σε περίπτωση που σκέφτεσαι να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου, κάνοντας αγορές την περίοδο των εκπτώσεων, θα χρειαστεί να κάνεις μία μικρή προετοιμασία λίγο πριν ξεκινήσεις τις βόλτες στα καταστήματα.

Διαβάστε Επίσης

Shopping Tips

Αρχικά, μία καλή εκκαθάριση είναι πολύ σημαντική, αφού θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποια είναι τα ρούχα που όντως λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου και στα οποία αξίζει να επενδύσεις. Αποχωρίσου όλα τα κομμάτια που δεν είναι στο σωστό νούμερο ή δεν είναι σε καλή κατάσταση, ώστε να κάνεις χώρο για τις νέες αγορές. Εξίσου σημαντικό είναι να ορίσεις κάποιο συγκεκριμένο budget αλλά και να δημιουργήσεις μία λίστα με όλα τα κομμάτια, στα οποία θέλεις να επενδύσεις. Μπορείς μάλιστα, να γράψεις με σειρά προτεραιότητας τις αγορές που θέλεις να κάνεις. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις όντως χρήσιμες και πρακτικές αγορές χωρίς να ξεφύγεις από το ποσό που έχεις ορίσει.

Must have items

Όσον αφορά στα κομμάτια που αξίζει να στρέψεις την προσοχή σου, εκείνα που ανήκουν στην capsule γκαρνταρόμπα είναι σίγουρα must have. Ένα παλτό σε basic απόχρωση, ένα λευκό πουκάμισο, μία μαύρη φούστα ή ένα τζιν στην ιδανική γραμμή για τη σιλουέτα σου είναι μερικές μόλις από τις αγορές που χρειάζεται να κάνεις. Εξίσου πρακτικά είναι και τα φορέματα, αφού ως one piece, σού γλιτώνουν αρκετό χρόνο από το styling, ενώ είσαι πάντα καλοντυμένη και κομψή. Τα πουλόβερ και οι πλεκτές ζακέτες είναι επίσης απαραίτητες για την περίοδο του χειμώνα, ακριβώς όπως και τα πανωφόρια. Ένα καπιτονέ τζάκετ ή μία συνθετική γούνα θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σου την περίοδο του χειμώνα.

Διαβάστε Επίσης

Fun Fact

Μπορεί οι εκπτώσεις να ξεκινούν επισήμως στις 10 Ιανουαρίου, ωστόσο κάποια brands έχουν ήδη ξεκινήσει τις προσφορές στα e-shops. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα H&M που με μερικά clicks στο e-shop μπορείς να βρεις όλα τα κομμάτια που λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου.

Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε είκοσι εκπτωτικά κομμάτια από τα H&M που θα ανανεώσουν το χειμερινό σου στιλ με τον καλύτερο τρόπο.

Editor's Picks

Straight High Ankle Jeans H&M

Εμπριμέ φούστα H&M

Μακρύ πανωφόρι H&M

Μπουφάν από συνθετική γούνα H&M

Μποτάκια Chelsea με φιάπα H&M

Ντραπέ φόρεμα H&M

Ζακέτα με πλέξη ριμπ H&M

Denim overshirt H&M

Αεράτο φόρεμα H&M

Παλτό από σύμμεικτο μαλλί H&M

Πλισέ μπλούζα H&M

Πουλόβερ με πλέξη ζακάρ H&M

Σταυρωτό σακάκι H&M

Πουλόβερ με γιακά H&M

Σεμιζιέ με δετή ζώνη H&M

Σεμιζιέ με ζώνη H&M

Τζάκετ H&M

Φόρεμα με κόμπο H&M

Φόρεμα σε γραμμή Α H&M

Φόρεμα με φουσκωτό μανίκι H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ