Follow us

Jennifer Lopez | Μοιράζεται μαζί μας τη skincare routine της για λαμπερή επιδερμίδα

Έχεις ακουστά την περιβόητη "JLo glow";

JLo Abaca Press

Η χαρακτηριστική λάμψη στην επιδερμίδα της Jennifer Lopez έχει γίνει πλέον το σήμα κατατεθέν της: εξού και η φράση "JLo glow" που έχει καθιερωθεί πλέον άτυπα στον χώρο της ομορφιάς να προσδιορίζει τη διάφανη, λεία και βελούδινη όψη στην επιδερμίδα, ίδια με αυτή της 51χρονης star.

Δες εδώ: Lucy Hale | Έκανε το ιδανικό nude makeup look για bronde hair

Ποια γυναίκα δεν θέλει να αποκτήσει αυτή τη dewy αξιοζήλευτη όψη της τραγουδίστριας, που παρότι διανύει την 6η δεκαετία της ζωής της, το πρόσωπό της είναι ο ορισμός του αψεγάδιαστου; Φυσικά, τα καλά γονίδια που έχει κληρονομήσει από τη μαμά και τη γιαγιά της (που έχουν εξίσου άψογο δέρμα), η γυμναστική και η καλή διατροφή παίζουν τον ρόλο τους. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: η ίδια έχει δηλώσει ότι ένας από τους λόγους που δεν έχει χρειαστεί να κάνει οποιαδήποτε επέμβαση στο πρόσωπό της είναι τα εξαιρετικά skincare προϊόντα που χρησιμοποιεί.

Στα πλαίσια του #ImReel challenge που κυκλοφορεί στο Instagram, η star ανέβασε ένα μικρό βίντεο όπου μάς δείχνει όλα τα βήματα που ακολουθεί για να λάμψει, προσκαλώντας τους followers της να ανεβάσουν με τη σειρά τους τις δικές τους ρουτίνες περιποίησης - λέγοντας ότι θα αναδημοσιεύσει τις αγαπημένες της.

Δες εδώ: Η Chiara Ferragni σου δείχνει ένα πανεύκολο χτένισμα για κάθε μέρα

Αν είσαι περίεργη να δεις τι ακριβώς κάνει, δες το βίντεο παρακάτω:

Loading...

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, φαίνεται να χρησιμoποιεί μόλις 4 προϊόντα - της δικής της σειράς φυσικά (JLo Beauty).

Δες εδώ: 13 long hairstyles που θα σε κάνουν να ξανασκεφτείς το κούρεμα μετά το lockdown

Ποια είναι αυτά;

#1. That Hit Single - Daily Facial Gel Cleanser

Ο καθαρισμός είναι απαραίτητος για να νιώσει την επιδερμίδα της απόλυτα καθαρή.

#2. That JLo Glow - Multitasking serum

Συνεχίζει με το (πραγματικά) multitasking serum που συγκεντρώνει αντιγηραντικές και ενυδατικές ιδιότητες σε ένα μαγικό μπουκάλι. Στα plus ότι αφήνει αυτή τη signature glow στο δέρμα, ενώ τονώνει και συσφίγγει στη στιγμή.

#3. That Blockbuster - Wonder Cream

Μια πραγματικά θαυματουργή κρέμα εμπλουτισμένη με μια φόρμουλα υαλουρονικού οξέως επόμενης γενιάς, που ενυδατώνει και αφήνει λεία και φωτεινή την επιδερμίδα για 24 ώρες.

#4. That Star Filter - Face Highlighter & Brightening Primer

Ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας με την ελαφριά σύνθεσή του και το ελάχιστο χρώμα, που μπορεί να φορεθεί είτε μόνο του είτε κάτω από το μακιγιάζ.

Να σημειώσουμε εδώ ότι η ενυδατική κρέμα και το serum έχουν ως κύρια συστατικά την ελιά και το έλαιό της. Στις χαρισματικές ιδιότητές τους για το δέρμα ορκίζεται όχι μόνο η ίδια αλλά και η μαμά με τη γιαγιά της, που το θεωρούν εδώ και χρόνια το μοναδικό μυστικό για την απόλυτη υγεία και ομορφιά του δέρματος.

Δες επίσης: Jennifer Lopez | Εντυπωσίασε (ξανά) με το νέο pixie κούρεμά της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ