Follow us

Τα ωραιότερα nail art σχέδια για αμυγδαλωτά νύχια

Οι φωτογραφίες που πρέπει να δείξεις στη μανικιουρίστ σου.

nails iStock

Ανάμεσα σε όλες τις τάσεις που κυριαρχούν κατά καιρούς αναφορικά με τα σχήματα νυχιών, τα αμυγδαλωτά νύχια (ή αλλιώς almond nails) είναι αναμφισβήτητα τα αγαπημένα μας. Πρόκειται στην ουσία για ένα οβαλoειδές σχήμα που καταλήγει σε στρογγυλεμένη "μύτη". Το θετικό τους; Κάνουν τα δάχτυλα να δείχνουν πιο λεπτά, μακριά και θηλυκά ενώ είναι από τα πιο κομψά μακριά σχήματα που μπορείς να επιλέξεις. Επίσης, το σχήμα προσφέρεται για νύχια που σπάνε εύκολα, αφού τα οβαλ νύχια γενικά τείνουν να ξεφλουδίζουν και να σπάνε λιγότερο στις άκρες.

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχεις μακριά νύχια για να δείξουν όμορφα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο σχήμα και σε κοντύτερο μήκος.

Δες εδώ: Οι 3 αποχρώσεις νυχιών για τα πιο cool ανοιξιάτικα μανικιούρ

Εάν σε πείσαμε να τα τολμήσεις, μπορείς να ζητήσεις από τη μανικιουρίστ σου (ὀταν θα μπορούμε να τις επισκεφτούμε ξανά) να λιμάρει τα νύχια σου σε αμυγδαλωτό σχήμα, έτσι για αλλαγή. Να είσαι σίγουρη ότι και τα nail arts που μπορείς να κάνεις είναι άπειρα και δείχνουν ακόμα καλύτερα σε almond nails - πάρε μια γεύση από τις ιδέες μας παρακάτω και μην ξεχάσεις να τις δείξεις στη μανικιουρίστ σου στο επόμενο ραντεβού σου στο nail salon.

Daisies for days

Λίγες μαργαρίτες (ή οποιοδήποτε λουλούδι) σίγουρα θα σου φτιάξουν τη διάθεση, ενώ η nude βάση δίνει το εφέ ενός μακρύτερου νυχιού (άρα και πιο φίνων, λεπτών δακτύλων).

Loading...
Loading...

Heart Tips

Οι καρδούλες δεν είναι μόνο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αφού έχουν πλέον αναχθεί σε μια μεγάλη τάση που είναι παντός καιρού. To heart-tipped mani μπορεί μάλιστα να αποτελέσει και μια εναλλακτική για το κλασικό γαλλικό μανικιούρ - διάβασε περισσότερα σχετικά εδώ.

Loading...

Glitter French Tips

Άλλη μια εναλλακτική του γαλλικού μανικιούρ: αντικατάστησε τη λευκή γραμμή με λίγο glitter. Η συγκεκριμένη εικόνα παρεμπιπτόντως αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να έχεις xxl νύχια (ή ακρυλικά) για να δείξει ωραία το αμυγδαλωτό σχήμα.

Loading...

Checkmate

Το Queen's Gambit δεν μας επηρέασε μόνο ως προς τις βαφές μαλλιών, κάνοντας πολλές κοπέλες να βάφουν ginger τα μαλλιά τους προς τιμήν της πρωταγωνίστριας (βλ. το παράδειγμα της Gigi Hadid). Φαίνεται να επηρέασε και το μανικιούρ μας, αφού το pattern του σκακιού διακοσμεί με τον καλύτερο τρόπο τα νύχια μας. Μπορείς να το βρεις σε διάφορες παραλλαγές.

Loading...

Pink Gradient

Τρεις αποχρώσεις του ροζ, από το πιο σκούρο μέχρι το πιο απαλό, περνιούνται στη βάση του νυχιού η μια μετά την άλλη δημιουργώντας ένα gradient εφέ στα νύχια.

Loading...

Rose sugar

Το απαλό ροζ με glitter ομορφαίνει τις άκρες των νυχιών σε άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή του french mani.

Loading...

Ying Yang Power

Τα σχέδια Υing Yang δεν ήταν ποτέ πιο ενδιαφέροντα: σε ένα μονοχρωματικό σετ, με διαφορετικούς τόνους του πράσινου (βεραμάν και λαδί) να εναλλάσσονται στα νύχια, το συγκεκριμένο nail art κλέβει την παράσταση.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ