Follow us

H Bella Hadid επαναφέρει ένα hair trend από το παρελθόν

Θα το δοκίμαζες;

bella Splash News

Scrunchies, κλάμερ, brown lip liner είναι λίγα μόνο από τα 90s beauty trends που βλέπουμε πολύ συχνά στη Bella Hadid. Μπορεί η ίδια να μην έζησε τη χρυσή δεκαετία από πρώτο χέρι (αφού σήμερα είναι μόλις 24 ετών), όμως είναι αρκετά safe να πούμε ότι πολλά makeup και hair trends έχουν κάνει δυναμικό comeback στο σήμερα (και) χάρη σε αυτήν, που ό,τι υιοθετεί γίνεται viral σε χρόνο μηδέν.

Έτσι λοιπόν και η ζικ-ζακ χωρίστρα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, με το μοντέλο να την προτιμά για τα χτενίσματά του, σε πείσμα όλων όσων επιμένουν ότι οποιαδήποτε χωρίστρα δεν είναι στη μέση ή έστω στο πλάι, είναι κάπως ξεπερασμένη.

Δες επίσης: French Disco" Hairstyle | Το χτένισμα από τα 70s που θα γίνει το αγαπημένο σου φέτος το καλοκαίρι

Ίσως να θυμάσαι τις χτένες με "ουρά" (τις λεγόμενες χτένες λισουάρ) που έχουν μια μυτερή μύτη στο τελείωμά τους και χρησιμεύουν, μεταξύ άλλων, στο να κάνεις χωρίστρες στα μαλλιά σου με απόλυτη ακρίβεια. Είναι το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα - οκ, μαζί με λίγο setting spray.

Loading...

Αν και είναι σχετικά εύκολο να το πετύχεις, δεν θα ισχυριζόμασταν ότι είμαστε τρελές fans της συγκεκριμένης χωρίστρας, μιας και δεν θεωρούμε ότι ταιριάζει με όλα τα χτενίσματα - όπως πχ η χωρίστρα στη μέση που είναι passe partout και άρα πιο ευέλικτη.

Ίσως να προτιμήσεις καλύτερα να εμπνευστείς από το μακιγιάζ του τοπ μόντελ με το έντονο μαύρο περίγραμμα στα μάτια, την αλαβάστρινη επιδερμίδα και τη ροδαλή όψη υγείας στα μάγουλα, που θυμίζει πολύ το makeup look των μοντέλων στο πρόσφατο Chanel Cruise show 21/22.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ