Follow us

Όλη η beauty προετοιμασία της Hailey Bieber για τα red carpet events

Τα βήματα των experts για τα glam χτενίσματα και μακιγιάζ του μοντέλου λίγο πριν τα μεγάλα events (plus, δύο πολύτιμα beauty secrets που ακολουθούν).

Hailey Bieber Abaca

Είσαι περίεργη να δεις όλη τη διαδικασία που ακολουθεί η Hailey Bieber και η "glam squad" της, όπως την αποκαλεί, για να ετοιμαστεί πριν από κάποιο μεγάλο event (όπως λόγου χάρη, το Vanity Fair Party ή το Met Gala); Τότε δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις το YouTube βίντεο που ανέβασε πολύ πρόσφατα στο κανάλι της (και που ήδη έχει συγκεντρώσει χιλιάδες views), όπου αναλύει τις λεπτομέρειες για μια ετοιμασία που όπως υποστηρίζει, κρατάει μόλις μισή ώρα.

Καταρχάς, μας συστήνει στην πολύτιμη ομάδα της που αποτελείται από τις εξής experts: την makeup artist Denika Bedrossian, τη στιλίστρια Maeve Reilly και την hair stylist Jen Atkin. Ένα σημείο κλειδί στο οποίο δίνουν και οι τρεις βάση είναι να συνεργάζονται και να συμφωνούν εκ των προτέρων για την εμφάνιση που θα δημιουργήσουν στο μοντέλο, για να είναι το αποτέλεσμα όσο το δυνατόν πιο αρμονικό και καθόλου κραυγαλέο. Για παράδειγμα, αν έχουν σκεφτεί να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό makeup look γεμάτο χρώμα, θα αφήσουν "ήσυχα" τα μαλλιά κάνοντας ένα πιο απλό χτένισμα, και το αντίστροφο.

Επιπλέον, χάρη στην ταλαντούχα hairstylist της, Jen Atkin, μάθαμε ένα χρήσιμο, μικρό μυστικό για να έχουμε ένα σταθερό αποτέλεσμα στo χτένισμα καθώς τα στεγνώνουμε με το πιστολάκι. Πιο συγκεκριμένα, εκείνη αναμειγνύει λίγη ζάχαρη σε ένα γεμάτο με νερό spray bottle και το ψεκάζει κατά μήκος των μαλλιών κατά τη διάρκεια του blow drying (δες εδώ πώς μπορείς να κάνεις κι εσύ το τέλειο 90s blow out hairstyle μόνη σου). Αυτό το εύκολο τρικ (που χρησιμοποιείτο από τους κομμωτές τη δεκαετία του '50) μας γλυτώνει από τη χρήση λακ στα μαλλιά, αλλά πρέπει να προσέξεις την ποσότητα ζάχαρης που θα ρίξεις, καθώς δεν θες να κολλάνε ή να "πετρώσουν" τα μαλλιά σου.

Τέλος, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του βίντεο είναι τα τελικά touch-ups που χρειάζεται να γίνουν λίγες στιγμές πριν βγει στο εκάστοτε event: λίγη λάμψη στα χέρια, στο στέρνο και τα εκτεθειμένα σημεία του σώματος, πούδρα στο πρόσωπο και στα σημεία που γυαλίζουν για ένα πιο ματ αποτέλεσμα και αφαίρεση της έξτρα γυαλάδας και λιπαρότητας, ανανεώση του κραγιόν αλλά και διόρθωση τυχόν λαθών (πχ αν "τρέχει" το μολύβι ή η μάσκαρα), λακ στα μαλλιά για το τέλειο φινίρισμα και κράτημα... Όλα μέσα σε μόλις 3 λεπτά! Τέλειο;

Δες επίσης: Blow Dry hair trend | 8 celebrities που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για το πιο θηλυκό trend μαλλιών

Πάρε κι εσύ μια ιδέα από όλα όσα "τραβάνε" οι stars για να βγουν απαστράπτουσες στο red carpet στο παρακάτω βίντεο:

Ενώ για περισσότερα beauty tips μπορείς να εγγραφείς στο κανάλι της - το οποίο μάλιστα πρόσφατα πήρε και Silver & Gold Creator Awards από την πλατφόρμα, όπως μας ενημέρωσε η ίδια νωρίτερα σήμερα:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ