Follow us

Olivia Palermo | Έκανε το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Με καλλυντικά από τη δική της ολοκαίνουρια συλλογή Olivia Palermo Beauty.

olivia palermo Splash News

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το πολυαναμενόμενο λανσάρισμα της ολοκαίνουριας συλλογής καλλυντικών της Olivia Palermo με την ονομασία Olivia Palermo Beauty.

Η πασίγνωστη socialite, μετά την κυριαρχία της στoν χώρο της (street style) μόδας αποφάσισε να κατακτήσει και τη βιομηχανία της ομορφιάς και είμαστε σίγουρες ότι αυτό το εγχείρημά της θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Φυσικά, η ίδια δεν διστάζει να διαφημίζει τα προϊόντα της στο πρόσωπό της, ανεβάζοντας συχνά πυκνά φωτογραφίες με άψογα makeup looks χρησιμοποιώντας τα δικά της μοναδικά καλλυντικά.

Δες επίσης: Οι 7 celebrities με super φρύδια που λατρεύουμε να χαζεύουμε

Ένα από αυτά τράβηξε την προσοχή μας καθώς θεωρούμε ότι είναι απόλυτα κομψό και θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες τις καλοκαιρινές βραδιές που έρχονται.

Δες το makeup:

Loading...

Όπως βλέπεις, η 35χρονη έχει κρατήσει ήσυχους τους τόνους του μακιγιάζ (όπως κάνει σχεδόν πάντοτε), επιλέγοντας καφέ και nude αποχρώσεις - ό, τι πιο καλοκαιρινό δηλαδή. Σκούρο καφέ, μπεζ και μια υποψία χρυσού ολοκληρώνουν το smokey eye look της, ενώ δεν έχει παραλείψει να δημιουργήσει ένα sunkissed εφέ στο πρόσωπό της με τη χρήση bronzer. Τέλος, το χρώμα σάποιου μήλου στα χείλη της είναι αποτέλεσμα συνδυασμού δύο κραγιόν, φωτίζοντας το όλο αποτέλεσμα.

Δες επίσης: Αυτό θα είναι το χτένισμα του καλοκαιριού σύμφωνα με τον κομμωτή της JLo

Πώς σου φαίνεται;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ